L’app FreeStyle Librelink d’Abbott Laboratories obté el segell de qualitat d’aplicacions mòbils de salut de TIC Salut Social

Autor: TIC Salut Social   /  08.09.2021

El passat dia 15 de Juliol l’App FreeStyle Librelink per al control i seguiment de la Diabetis d’Abbott Laboratories, va superar el procés de certificació de la Fundació TIC Salut Social. L’App Freestyle Librelink, que disposa de la certificació corresponent com a producte sanitari, ha estat avaluada per ser utilitzada amb els sensors de monitorització de glucosa en líquid intersticial i FreeStyle Libre 2.

L’App permet calcular el nivell de glucosa de la persona usuària que duu el sensor adherit al seu braç, passant el seu telèfon mòbil per davant del sensor. L’app també permet rebre alarmes quan el nivell de glucosa supera algun dels llindars permesos i permet realitzar seguiment de la glucosa al llarg dels dies.

Aquest tipus de sensors faciliten la vida dels pacients diabètics perquè eviten que s’hagin de punxar cada vegada que volen saber quin és el seu nivell de glucosa. Aquest tipus de sensors són recomanables per a pacients que s’han de controlar molt sovint el nivell de glucosa, generalment abans de cada àpat, ja que conèixer molt bé aquesta dada els permet saber quina quantitat d’insulina caldrà administrar-se.

  • L’App FreeStyle Librelink per al control i seguiment de la Diabetis supera el procés de certificació de la Fundació TIC Salut Social.