Hola, som TIC Salut Social

Qui som

Impulsant la innovació

MISSIÓ

Ser agents facilitadors de la transformació del model assistencial de salut i social mitjançant les TIC.

VISIÓ

Convertir-nos en el referent del sector salut i social que impulsa la innovació en l’ús de les TIC com a instrument per a la transformació del model assistencial.

VALORS

• Flexibilitat i col·laboració
• Transparència
• Sostenibilitat
• Compromís amb el sector salut i social
• Innovació
• Global i local
• Il·lusió
• Autonomia de gestió

La Fundació TIC Salut Social és un organisme del Departament de Salut, que treballa per impulsar el desenvolupament i la utilització de les TIC i el treball en xarxa en l’àmbit de la salut, fa d’observatori de noves tendències, innovació i seguiment d’iniciatives emergents, i ofereix serveis de normalització i homologació de productes.

La implantació de les TIC en salut ja és imparable i es visualitza com un dels elements més transformadors de la salut del futur. El fet que la salut a Catalunya inclogui el 100% de la ciutadania dins d’un marc de cobertura universal i pública, conjuntament amb la implicació d’una gran diversitat d’agents, organitzacions proveïdores i indústries subsidiàries, posa el sector salut en una excel·lent situació per actuar com a innovador i dinamitzador econòmic del sector de les noves tecnologies.

Persones del present treballant pel futur

Sara Hernández

Sara Hernández Gestora de projectes DPD

Juan Antonio De los Cobos

Juan Antonio De los Cobos Tècnic en interoperabilitat

Eva Miralles

Eva Miralles Administrativa

Adrià Garcia Font

Adrià Garcia Font Responsable de comunicació

Coneix l’equip que treballa per impulsar la innovació en TIC, salut i social i posar-la al servei del sector. Diferents perfils professionals que treballen plegats per gestionar els projectes i serveis en els quals participa la Fundació.

Escoltem als ciutadans i a les empreses

El model d'innovació de quàdruple hèlix fa referència aquella en què la societat s'uneix al costat de les organitzacions, acadèmia i administració pública per dirigir els esforços en innovació que de forma independent no podrien assolir. Seguint aquest model, la Fundació compta amb 3 Consells assessors per captar les necessitats i coneixement de l'empresa, els pacients i el món científic.
Consell Assessor Científic

Consell Assessor Científic

Creat l’any 2009 proporciona assessorament d’acord amb els criteris que s’estableixen en la regulació d’aquesta col·laboració.

Anar
Consell Assessor d’Empreses

Consell Assessor d’Empreses

Constituït a finals de l’any 2007, és l’òrgan assessor i de participació de les empreses col·laboradores amb la Fundació TicSalut.

Anar
Consell Assessor de Professionals i Ciutadans

Consell Assessor de Professionals i Ciutadans

Creat l’any 2010, és un òrgan assessor que té la finalitat de col·laborar en l’establiment de prioritats i accions.

Anar

Transparència i rendició de comptes

La Fundació TIC Salut Social està formada per diverses administracions públiques involucrades en els àmbits de la salut, el benestar social i les tecnologies de la informació i la comunicació, així com per agrupacions d’hospitals i centres sanitaris. Som transparents en la gestió.

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email