Inici

Avís legal

El titular i responsable d’aquest lloc web és la Fundació Tic Salut Social, organisme de la Generalitat de Catalunya que treballa per impulsar el desenvolupament i la utilització de les TIC, i les seves dades d’identificació són les següents:

Titular: Fundació Tic Salut Social

CIF: G64350374

C/de Roc Boronat, 81-95

08005 Barcelona

Tel: +34 93 553 26 42

Email: info@ticsalutsocial.cat

El lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat de la Fundació TIC Salut Social o d’algun organisme vinculat a aquest, o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts a la Fundació TIC Salut Social.

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents: Només està autoritzat l’ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts. La Fundació TIC Salut Social no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents de la Fundació.

La Fundació TIC Salut Social no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi. En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

Veure la Política de Privacitat

Veure la Política de Cookies

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email