dIAlegs - La Intel·ligència Artificial a debat

25 /Apr
25

Apr

  • Intel·ligència Artificial

L’impacte de la intel·ligència artificial i les noves tecnologies en l’àmbit de la salut és enormement significatiu. Aquestes innovacions estan transformant radicalment la manera com es detecten, diagnostiquen i s’atenen  les diferents condicions de salut, així com la manera amb què es despleguen les polítiques d’atenció a la salut  en general i els serveis sanitaris públics, més concretament.

A ‘Qui ens cuidarà el dia de demà?’ ens acompanyen el Joan Guanyabens, director de la Fundació TIC Salut Social, Montse Solé, directora d’Atenció Intermèdia i Dependència del CHV/FHSC, i Anna Escalé, metgessa de família. Modera la taula rodona Montse Codinachs, directora adjunta de la Càtedra de Cures Pal·liatives de la UVic-UCC.

La sessió està dirigida tant a professionals de l’àmbit assistencial i de la salut com a la ciutadania en general perquè tothom, en algun moment de la seva vida, necessitarà ser cuidat i haurà de prendre decisions sobre com vol ser acompanyat i atès.

L’acte complementa la programació de les XIII Jornades RDI TIC Salut Social, ‘Construint inclusió amb IA als serveis socials’ el 25 d’abril a les 19:00h al Casino de Vic.