Informes Observatori

Informe Mapa 2018: Innovació

Informe Mapa 2018: Innovació

L’any 2007 la Fundació TIC Salut Social realitza per primera vegada el Mapa de Tendències, un estudi anual per determinar el grau d’implantació i ús de les TIC en el conjunt dels centres proveïdors del sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya (SISCAT). Aquesta investigació es realitza a través d’un qüestionari online.
Amb l’objectiu d’ampliar aquest estudi, durant el 2018 es va crear una nova enquesta dirigida als responsables de Recerca i Innovació dels centres d’Atenció Primària i Hospitalària del SISCAT que s’ha estructurat en diversos  llocs referents a temes relacionats amb la innovació tecnològica i que són tendència dins del sector salut. El blocs temàtics són apps, realitat virtual, mixta i augmentada, intel·ligència artificial, robòtica, imatge mèdica,  telemedicina i eLearning.
Aquesta primera enquesta ha estat enviada a 79 Entitats Proveïdores, havent recollit 56 respostes. (~50% del global del SISCAT).
El document que teniu entre mans mostra el conjunt principal de gràfics i respostes de les entitats que han col·laborat en l’enquesta amb la voluntat de compartir la informació amb el conjunt del sector.

PDF

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email