Presentació del model català sobre competències digitals per professionals de la salut a Brussel·les

Aquesta setmana es va dur a terme a Brussel·les una sessió de treball impulsada per la DG Reform, NTT Data i amb la col·laboració de la Fundació TIC Salut Social i el Ministeri d’Afers Socials d’Estònia. Aquest taller permet compartir bones pràctiques i lliçons apreses en el camp de la millora de les competències digitals per professionals de la salut.

Entre els temes tractats s’hi compten reptes i metodologies de millora, la conciliació entre la praxi professional i la formació continuada, diferents models de governança per a competències digitals en salut, i projectes relacionats amb aquests àmbits de treball finançats per la DG Reform.

Hi han participat responsables de projectes relacionats amb la millora de les competències digitals dels professionals de la salut de països com d’Itàlia, Romania, França, Holanda i  País Basc.

En representació del Sistema de Salut de Catalunya hi han assistit Alícia Àvila, subdirectora general d’Ordenació i Desenvolupament Professional (Departament de Salut); Bea Cruañas, Gabinet Tècnic de la Secretaria General (Departament de Salut); Anna González, cap de la Divisió de Professionals del SISCAT (Servei Català de la Salut); i Elisenda Reixach, responsable de Competències Digitals en Salut i Imatge Mèdica de la Fundació TIC Salut Social.

 

  • Aquest taller ha permès compartir bones pràctiques i lliçons apreses en el camp de la millora de les competències digitals per professionals de la salut