3rd Taulí Health Artificial Intelligence Symposium

11 /Jun
11

Jun

  • Parc Taulí Hospital Universitari, a Sabadell, Barcelona
  • 11 June 2024
  • Inscripcions

Després de l’èxit assolit amb les dues edicions prèvies, arriba el Tercer Taulí Health Artificial Intelligence Symposium, el 3er THAIS al Parc Taulí Hospital Universitari, a Sabadell, Barcelona, l’11 i 12 de juny de 2024.

L’objectiu del THAIS, organitzat per la Unitat Mixta del grup de Nefrologia Clínica, Intervencionista i Computacional (CICN) de l’Institut Recerca i Innovació del Parc Taulí (I3PT) i l’Escola d’Enginyeria d’Universitat Autònoma de Barcelona, és donar una àmplia cobertura al camp de la Intel·ligència Artificial en Salut des d’una perspectiva orientada als professionals de l’entorn sanitari.

El Joan Guanyabens, Director de la Fundació TIC Salut Social, participa a la taula “ESTÁ CERCA EL USO SISTEMÁTICO DE LA INTELIGENCIA ARTIFICIAL EN SALUD?“, a les 9:00h.

La Maria José Campo, Directora de l’Oficina del Delegat de Protecció de Dades de Salut de la Fundació, participa a la taula “EL ESPACIO DE DATOS EUROPEO HA LLEGADO: ¿Y AHORA… QUÉ?” a les 11:30h.

La Míriam Méndez, Responsable de recerca e Innovació de l’Oficina del DPD de Salut a la Fundació, participa a la taula “RIESGOS DE LA IA: ¿QUIÉN LOS ASUME?” a les 15:00h.

La Susana Aussó, Responsable d’IA a la Fundación TIC Salut Social i secretària del Programa Salut/IA, participa a la taula “IA Y ÉTICA: ¿EXISTE EL EQUILIBRIO PERFECTO?” a les 16:00h.

Consulta el programa aquí.