Notícies

La Fundació i la nova edició d’InforSalud 2019

La Fundació i la nova edició d’InforSalud 2019

La Fundació TIC Salut Social va assistir al XXII Congrés Nacional de Informàtica de la Salut 2019 (InforSalud 2019), centrat  en “Els Pilars de la Transformació Digital”, celebrat a Madrid els passats 5, 6 i 7 de Març.

L’InforSalud és un esdeveniment organitzat per la SEIS (Sociedad Española de Informàtica Sanitària), que es celebra un cop a l’any, per a tots els interessats en el sector de les TIC en Salut. L’esdeveniment contribueix en la transformació sanitària per a la millora de la qualitat i l’eficiència dels sistemes sanitaris.

En aquesta edició la nostra companya Núria Abdón va presentar el ECAP-ERGO, el projecte encarregat pel Departament de Salut a la Fundació TIC Salut Social per realitzar un anàlisis i avaluació estructurada de la usabilitat i ergonomia d’ECAP des de la perspectiva dels usuaris. L’ECAP és l’Estació de Treball Clínic d’Atenció Primària més estesa en el Sistema Sanitari públic català, amb un ús superior al 95% dels centres d’atenció primària. Els resultats d’aquest anàlisis i avaluació serviran de base en un futur per poder proposar evolucions del sistema.

La Fundació també va presentar el pòster “Trillium II – Resum Internacional del Pacient”, projecte que es basa en les recomanacions del Trillium Bridge (2013-2015). El projecte avança en l’adopció d’un resum internacional de pacient utilitzant estàndards àmpliament consolidats arreu del món, com HL7 FHIR i SNOMED CT, per millorar la interoperabilitat internacional dels sistemes de salut d’Europa i EEUU.

 

 

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email