Notícies

Ja us heu apuntat al LOINC International Conference?

Ja us heu apuntat al LOINC International Conference?

La Fundació TIC Salut Social, a través de l’Oficina d’Estàndards i Interoperabilitat, està coorganitzant el proper LOINC International Meeting, que per primera vegada es realitzarà a Europa. En concret, el congrés tindrà lloc al Tecnocampus de Mataró, els dies 23, 24 i 25 d’Octubre. L’esdeveniment s’ha organitzat en dues parts, ambdues obertes al públic en general (previ registre):

  • Durant els dies 23 i 25 es realitzaran diferents reunions dels comitès LOINC: el de laboratori i el clínic respectivament. Els assistents podran gaudir d’aquestes reunions sense cost i tindran l’oportunitat de participar en les discussions més candents sobre la terminologia i la seva evolució.
  • El dia 24, segon dia del congrés, s’han organitzat diferents píndoles formatives i experts de tot el món presentaran les seves experiències relatives a LOINC, l’àmbit de laboratori i interoperabilitat semàntica.

 

El congrés serà una oportunitat per contactar amb els principals experts en LOINC a nivell internacional, conèixer les últimes novetats relatives a la terminologia i participar en la comunitat compartint dubtes i bones pràctiques.

 

Els interessats podeu contactar amb l’OFSTI a través del correu electrònic: arius@ticsalutsocial.cat o bé realitzar el registre directament a la plana web del congrés, on també hi trobareu tota la informació: https://loinc.org/conference/fall-2019.

 

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email