Notícies

Inicien els workshops de la fase 2 del projecte Diacare

Inicien els workshops de la fase 2 del projecte Diacare

El passat dia 1 de juny es van reunir els professionals sanitaris amb l’equip de la Fundació TIC Salut Social per iniciar els workshops al CAP Bellvitge.

La fase 2 del projecte Diacare inicia amb la primera sessió de workshops entre professionals sanitaris i membres de l’equip de la fundació. Per tal de definir quines seran les solucions tecnològiques que formin part del nou ecosistema digital de suport en la gestió de la Diabetis Mellitus de tipus 2, el passat 1 de juny de 2018 es van reunir el Grupo Pulso, diversos professionals del territori, infermeres i metges, amb l’Elisenda Reixach i Mar Mirabete, project managers de la Fundació TIC Salut Social.

Algunes de les necessitats expressades pels professionals van ser la importància que les solucions siguin senzilles i fàcils d’adaptar dins dels seus procediments.

Les solucions que s’estan definint són la Smart Agenda, consistent en un pla d’atenció més personalitzat i el Diabetes Care, per facilitar l’autogestió de la malaltia per part del pacient.

Les conclusions del workshop van ser la validació de les propostes de solucions a desenvolupar. Els següents passos a seguir són un workshop amb pacients i amb professionals per ajustar la solució en termes d’UI/UX.

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email