Notícies

CoronaTech 2020 analitzarà l’impacte de la tecnologia en la lluita contra el coronavirus

CoronaTech 2020 analitzarà l’impacte de la tecnologia en la lluita contra el coronavirus

El proper 25 de juny el Women 360° Congress organitza la quarta edició de la seva jornada especial centrada en les Tecnologies i la Salut. Aquest any, a causa de les circumstàncies extraordinàries provocades per la pandèmia del coronavirus, el congrés es realitzarà en un format innovador adaptat als usos de la tecnologia, la realitat virtual.

Patrocinada per Naturgy, el Congrés de Tecnologia i Salut CoronaTech 2020 busca analitzar de prop i de la mà dels seus protagonistes l’impacte que està tenint la tecnologia en la lluita contra el coronavirus. I això, seguint amb el compromís del Women 360° Congress d’impulsar la visibilitat del talent referent femení i la promoció de la salut com a eix estratègic de canvi.

La jornada compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Institut de Formació Contínua-IL3 de la Universitat de Barcelona, ​​la Fundació TIC Salut Social, el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, ​​el Col·legi de Metges de Barcelona, ​​l’Institut Català de les Dones, ACCIÓ, Barcelona Activa de l’Ajuntament de Barcelona, ​​Capitalisme Conscient, COVIDWarriors i CTecno; així com de Naturgy, Kern Pharma i Gynea Laboratoris.

La sessió inaugural anirà a càrrec de la Sra. Joana Barbany, directora general de Societat Digital a la Generalitat de Catalunya; la Sra. Laura Martínez Portell, presidenta de l’Institut Català de les Dones; la Dra. Elvira Bisbe, Vicepresidenta 1ª de Col·legi Oficial de Metges de Barcelona; la Sra. Núria Bosch, vicepresidenta de Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona i la Sra. Rosa Cuscó, creadora i fundadora del Women 360º Congress. L’esdeveniment, que té com a objectiu debatre sobre la revolució que ha suposat la tecnologia en un context de crisi sanitària i econòmica com l’actual, ha estat dissenyat en col·laboració amb el Consell Assessor format per professionals referents en els àmbits de l’empresa, la salut, la tecnologia, l’educació, l’eco innovació, de gènere i social i cultural.

L’escenari postcoronavirus

Després de la sessió inaugural, la jornada s’obrirà amb una ponència sobre biologia molecular, enginy i lideratge a càrrec de la Dra. Rocío Teresa Martínez-Núñez, principal investigadora biologia molecular al King ‘s College de Londres.

A continuació, la primera de les taules rodones que articulen el programa del IV Congrés de Tecnologia i Salut CoronaTech, moderada per Teresa Bau, periodista especialitzada en salut i Directora de Comunicació a Genesis Biomed i Fundació ISYS, debatrà com la pandèmia del Coronavirus afectarà les nostres vides i tindrà com a ponents a experts tan destacats com el Dr. Manuel Armayones, investigador al Behavior Design Lab de l’eHealth Center de la UOC; la Sra. Begoña Cendoya, advocada especialitzada en Dret TIC, propietat intel·lectual, privacitat i protecció de dades; el Dr. Cristian Ochoa, especialista en Psicologia Clínica i expert en Psicooncologia, i el Dr. Andreu Veà Baró, fundador d’IP i COVIDWarriors.

Innovació tecnològica en salut

La segona taula de la jornada serà presentada per la Dra. Christina Schepers, especialista en dermatologia i medicina integrativa, i comptarà amb la participació de professionals com la Sra. Sílvia Cufí, directora de Desenvolupament Corporatiu de la Fundació TIC Salut Social; la Sra. Karma Peiró i el Sr. Xaquín Veira de la Fundació Vit Visualització i Transparència; la Sra. Montserrat Delgado Llavina; Directora d’Educació de EIT Health Spain i la Sra. Àngels Cadena, directora d’escola pública i coordinadora de Direcció d’Escoles Públiques.

Entre d’altres temes, els ponents analitzaran com estan impactant les TIC en la gestió del coronavirus, la visualització i la transparència de les dades relatives a aquest virus, la necessitat de prioritzar l’impacte que ha tingut a nivell social o què ens aporta el futur pel que fa a educació i tecnologia.

El Congrés, que també inclourà espais per al networking, es realitzarà a través d’una plataforma de realitat virtual que, mitjançant avatars interactius, permet la comunicació en temps real en un entorn accessible i fàcil d’utilitzar.

Per a més informació, contactar amb: Sarah Stracquadanio – Sarah@women360congress.com – Telf .: 626 31 25 19

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email