2020 World Hospital Congress - Call for abstracts

Autor: Adrià G.Font   /  14 de gener de 2020

El IHF World Hospital Congress de la International Hospital Federation (IHF) és un fòrum mundial únic que reuneix líders d’hospitals, serveis sanitaris i organitzacions sanitàries per a debatre els motors principals de la política, la gestió, les tendències financeres i les solucions nacionals i internacionals. A través d’aquest fòrum es facilita l’intercanvi multidisciplinari de coneixements, competències i experiències, juntament amb un diàleg sobre bones pràctiques en lideratge, gestió i prestació de serveis dirigit a millorar la salut i el benestar general dels nostres pacients i comunitats.

Enguany la 44a edició del Congrés Mundial d’Hospitals es organitza a Barcelona de la mà de La Unió Catalana d’Hospitals (La Unió) i tindrà lloc els pròxims 2-5 de novembre sota el tema general “La gent a bord, transformant l’assistència sanitària. El futur és ara”. La convocatòria d’enviament de abstracts ja està oberta.

Els líders i professionals del sector sanitari que desitgin presentar els seus treballs relacionats amb el tema i subtemes, de manera oral (presentació de 10 minuts) o com a pòster, són convidats a presentar un resum al Comitè Científic per a la seva consideració.

Dades importants:

Data límit de presentació: 31 de gener de 2020 (23:59 UTC -11)

Notificació de presentacions en paper acceptades: 15 d’abril de 2020

Notificació de pósters acceptats: 1 de maig de 2020

Enviar un resum dóna l’oportunitat de mostrar els vostres treballs i èxits a la comunitat sanitària internacional. Els pòsters acceptats també podran competir en el millor concurs de pòsters del Congrés.

Podeu consultar tots els detalls a: