Els serious games debuten a Catalunya

Autor: Adrià G.Font   /  17 de setembre de 2018

Arriba a Terrassa el Serious Games Camp, el primer esdeveniment a Espanya dedicat als serious games i les noves tecnologies de realitat virtual i realitat augmentada. Un esdeveniment de dos dies on podràs conèixer com els videojocs i les tecnologies de realitat virtual i realitat augmentada estan transformant l’educació, la formació i la salut.

APRÈN
És un punt de trobada on conèixer i reflexionar sobre les tendències en l’entorn dels serious games (videojocs els objectius principals no són l’oci), tecnologies, educació, formació i salut. Un espai on els majors referents del sector compartiran els seus coneixements, experiències i visió amb tots els assistents.

INSPIRA’T
Coneixeràs els projectes emprenedors sorgits d’estudiants de cicles formatius i graus universitaris que s’han presentat a la convocatòria del I Serious Games Camp Terrassa.

PROVA
Espai d’exposició on les empreses mostraran els seus productes més innovadors. Podràs provar l’últim en serious games i tecnologies com a realitat virtual, realitat augmentada i realitat mixta.

COMPARTEIX
El Serious Games Camp és un punt de trobada entre diferents professionals de diferents àmbits. Un lloc ideal per compartir amb l’objectiu de crear sinergies de col·laboració.

Esdeveniment gratuït.

Consulta el programa del primer dia

Consulta el programa del segon dia

Inscripcions

Ubicació: Vapor Universitari de Terrassa
Carrer de Colom 114 (Terrassa)

  • Se celebra a Terrassa la 1a edició dedicada a serious games, realitat virtual i augmentada