Equip
Josuè Sallent

Josuè Sallent Director

Doctor en Física per la Universitat de Barcelona. Experiència com a docent a la Universitat Pompeu Fabra, va participar en el desenvolupament i implementació de la tecnologia 5G a la Fundació i2Cat. Va dirigir l'estratègia i innovació del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) i director general de la Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

Agathe León

Agathe León Directora d'Innovació

Llicenciada en Medicina per la Universitat de València, especialista i doctora en medicina interna per la Universitat de Barcelona. Professora de la UB, investigadora acreditada de l'IDIBAPS i més de 16 anys d'experiència a l'Hospital Clínic de Barcelona. Promou el desenvolupament de les TIC per incrementar el benestar sanitari i social de les persones. El seu propòsit és fer fàcil la tecnologia i apropar-la als ciutadans per millorar la seva qualitat de vida.

Sílvia Cufí

Sílvia Cufí Directora de Desenvolupament Corporatiu

Llicenciada en Biologia i doctora en Biomedicina per la Universitat de Girona. Apassionada per compartir coneixement i aplicar-lo en models de gestió, tecnologies i solucions per un bé comú, sostenible i eficient. Col·laborativa i entusiasta, treballadora per una societat basada en el coneixement, el talent de les persones i els valors. Una enamorada de la família i d'aprofitar les oportunitats a la vida.

Alejandro Santos

Alejandro Santos Responsable financer

Diplomat en Ciències empresarials per la Universitat de Barcelona, postgrau d'auditoria financera i cicle formatiu de Grau Superior en Administració i Finances. Experiència en Direcció financera, comptabilitat, auditoria de comptes, contractació pública. Entusiasta i participatiu. Aficionat a la cuina, apassionat dels videojocs i la música lírica.

Ester Moreno

Ester Moreno Recursos humans

Diplomada en turisme i amb formació en màrqueting. Té àmplia experiència en organització d'esdeveniments, com a assistent de direcció i en recursos humans. L'Ester aporta la seva visió i experiència al departament de Recursos Humans de la Fundació. Oberta, optimista, extravertida i amb facilitat per adaptar-se a l'entorn. És una apassionada dels animals i els viatges.

Adrià Garcia Font

Adrià Garcia Font Responsable de comunicació

Llicenciat en Periodisme per la Universitat Ramon Llull amb experiència internacional en comunicació corporativa i màrqueting digital. Interessat en la innovació en les eines digitals de comunicació. Inquiet, és un entusiasta de practicar esport, més que veure'l per la televisió.

Robert Rubió

Robert Rubió Director oficina DPD

Jurista i Gestor Públic. Llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Dret de les TIC per ESADE. Ferm defensor del servei públic i la defensa dels drets dels ciutadans, aquesta visió l’ha portat a involucrar-se en l’establiment de la funció del Delegat de Protecció de Dades a Salut. És professor associat de la Universitat de Barcelona i membre del Comitè d’Ètica de l’Ajuntament de Barcelona. Li agrada desconnectar a la muntanya.

Carme Pratdepàdua

Carme Pratdepàdua Responsable mHealth

Formada en enginyeria industrial i docència d'estudis secundaris, la Carme acumula més de 10 anys liderant projectes tecnològics i de mHealth. Té experiència en la docència de ciències i tecnologia, en estructures i construccions industrials i en certificació de processos de qualitat, aplicacions mòbils i eines TIC. És una tecnòloga de la salut.

Carla Álvarez

Carla Álvarez Responsable programes públics

La Carla es va formar en Humanitats, edició literària, programes públics i innovació. És humanista de cap a peus i gran experta en fonts de finançament competitiu. Té experiència en l'àmbit de la gestió de projectes, en la cerca de finançament competitiu i en el disseny d'estratègies, una aportació clau per a l'impuls de l'Oficina de Projectes. Es considera una persona curiosa, amant de l'art i de la lectura.

Jesús Berdún

Jesús Berdún Gestor de projectes

És un cercador constant de coneixement i oportunitats per a la transformació digital del sector social i sanitari. Es va formar en enginyeria de telecomunicacions i en cooperació internacional pel desenvolupament. S'ha especialitzat en projectes europeus, nacionals i internacionals sobre l'ús de les TIC en l'àmbit sanitari, social i educatiu. Aficionat a la música en directe, la pràctica del surf i esports de muntanya.

Victor Barberà

Victor Barberà Tècnic de comunicació

En Víctor es va formar en història i arqueologia, cinema i comunicació corporativa. Acumula molta experiència en recerca i docència en ciències socials, gestió del patrimoni històric i producció audiovisual. Té un interès molt actiu en la transformació social i digital. Però per davant de tot, és submarinista, humanista i un comunicador del segle XXI.

Lourdes Rodríguez

Lourdes Rodríguez Gestora de projectes

Gestora de projectes de diverses aplicacions, sempre enfocats en l'atenció centrada en la persona, la salut i el benestar social. La Lourdes es va formar en geografia, sistemes d'informació i gestió territorial. Suma experiència en l'àmbit de la gestió dins dels Departaments de salut i de territori i sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Alhora és docent en ciències socials. Enamorada del mar, la seva passió és viatjar.

Núria Abdón

Núria Abdón Gestora de projectes

Una humanista, apassionada de la literatura i la gastronomia. Interessada en la transformació social i digital. Formada en pedagogia i educació social, té un postgrau de formació de formadors. Amb experiència en el sector de la salut, l'educació i social.

David Rodríguez

David Rodríguez Tècnic en interoperabilitat

Enginyer tècnic en informàtica de gestió, treballa al món de les TIC en salut especialitzat com a tècnic d’interoperabilitat. Té experiència en la integració de sistemes i dispositius mèdics, així com en docència en els àmbits de la informàtica i la interoperabilitat. Li agrada ballar salsa, els videojocs i practicar esport.

Marc de San Pedro

Marc de San Pedro Docència i formació

Graduat social i amb formació en societat de la informació i el coneixement, en TIC i salut. Doctorand en cures integrals i serveis de salut. Té experiència en docència de l'àmbit TIC salut i social. En Marc es considera un entusiasta de pensar en la persona com el centre de tot, per apoderar-la i que pugui exercir els seus drets.

Carlos Gallego

Carlos Gallego Responsable SIMDCAT

És responsable del Sistema d'Imatge Mèdica Digital de Catalunya i acumula més de 20 anys de trajectòria en el desenvolupament de solucions TIC en l'àmbit de la salut i en direcció de projectes. Té experiència en desenvolupament i definició de normalització terminològica i interoperabilitat, com a docent i a l'hora col·labora amb organitzacions científiques i associacions de professionals.

Elisenda Reixach

Elisenda Reixach Gestora de projectes

L'Elisenda és doctora en química per la Universitat de Cardiff, UK. Es va formar en les especialitats de síntesis organometàl·lica, catàlisi homogènia i gestió de projectes de recerca. Té àmplia experiència en l'àmbit de la recerca, la docència en química i està interessada en el desenvolupament tecnològic per a la millora de la qualitat de vida de les persones. En el seu temps lliure li agrada gaudir de la naturalesa i els càmpings.

Susanna Aussó

Susanna Aussó Gestora de projectes

Enginyera especialitzada en recerca biomèdica i interessada en big data i intel·ligència artificial. Es va formar en enginyeria de telecomunicacions, enginyeria electrònica, bioinformàtica i bioestadística. Té experiència en anàlisi de dades òmiques (genòmica, epigenòmica i proteòmica), datamining, epidemiologia, mhealth i transformació digital de la salut pública.

Eva Miralles

Eva Miralles Administrativa

Administrativa i comptable amb àmplia formació en tasques administratives en el sector privat, en gestió de PIMES i atenció al públic. Inquieta i apassionada per la formació continuada, sempre en constant evolució. És optimista i extravertida, una entusiasta de viatjar i de gaudir de la bona companyia, de la família i els amics.

Marc Fortes

Marc Fortes Consultor de salut

És infermer, format en educació per a la salut. Amb experiència en atenció primària i hospitalària, direcció de projectes en l'àmbit TIC i salut, i docència en l'àmbit de la salut pública. En Marc és un activista del tenir cura i un entusiasta de la tecnologia.

Juan Antonio De los Cobos

Juan Antonio De los Cobos Tècnic en interoperabilitat

És enginyer informàtic amb experiència en el disseny i la implantació de solucions tecnològiques en l'àmbit sanitari, així com de processos de negoci (BPM) principalment per a la salut i les assegurances. També és docent i tutor de projectes finals de grau a la Universitat de Vic, Universitat Central de Catalunya. Les seves principals passions són la numismàtica, la lectura i la pintura contemporània.

Erik Andrés

Erik Andrés Gestor de projectes jr.

Format en enginyeria biomèdica, interessat en la recerca biomèdica i en la indústria farmacèutica i biotecnològica. Té experiència en plantes de producció de productes sanitaris i en la gestió d'esdeveniments esportius. L'Erik és un apassionat del bàsquet i de l'esport en general amb grans reptes de futur dins el camp de la salut i les TIC.

Xavier Melo

Xavier Melo Tècnic informàtic

Estudiant en enginyeria de logística i negocis marítims amb experiència com a tècnic en sistemes de la informació. És amant de l'handbol i els esports d'equip. L'interessen els videojocs i la gamificació com a forma d'aprenentatge.

Francesc López Segui

Francesc López Segui Tècnic

Format en economia i doctorat a la facultat de ciències experimentals i de la salut de la Universitat Pompeu Fabra. Ha treballat a l'àrea d'avaluació econòmica de polítiques públiques del departament d'economia i a l'Institut Català d'Oncologia. Es considera senzill, determinat i inconformista.

Clara Salvadó

Clara Salvadó Gestora de projectes

Formada en farmàcia i ciències empresarials. Té experiència en gestió de catàlegs de medicaments i recepta electrònica, en l'administració pública. Creu en l'educació en el lleure.

Sara Hernández

Sara Hernández Gestora de projectes

Llicenciada en Geografia, màster en gestió pública i desenvolupament sostenible i formació en Dret i Salut. Persona proactiva i compromesa amb el medi ambient. Li agraden els nous reptes i això l’ha portat a implicar-se en la oficina del Delegat de Protecció de Dades de Salut.

Janna Slabbekoorn

Janna Slabbekoorn Gestora de projectes

Formada en infermeria i salut pública amb 14 anys d'experiència en atenció primària, especialitzada i cures pal·liatives. Té experiència internacional i transversal en el sistema salut com a assessora de polítiques, consultora en salut i digitalització, i gestora de projectes als Països Baixos, Bèlgica, Luxemburg i Catalunya. La Janna és una entusiasta de fer-ho créixer tot amb paciència.

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email