Consells Assessors

Consell Assessor de Professionals i Ciutadans

Consell Assessor de Professionals i Ciutadans

Creat l’any 2010, el Consell Assessor de Professionals i Ciutadans és un òrgan assessor que té la finalitat de col·laborar en l’establiment de prioritats i accions que permetin orientar les millors estratègies per aconseguir que les TIC ajudin a fer més equitatiu i sostenible el sistema sanitari actual.

Funcions

Les responsabilitats principals del CAPC giren al voltant dels objectius següents:

  • Deliberar, assessorar i realitzar propostes d’actuació al Patronat i al Comitè de Direcció sobre els aspectes relacionats amb l’objecte i les finalitats de la Fundació TicSalut d’impulsar el desenvolupament i la utilització de les TIC i el treball en xarxa en l’àmbit de la salut.
  • Planejar accions per potenciar les relacions entre els diferents agents del sistema de salut per afavorir la consecució de millores i una major eficiència.
  • Planejar accions per projectar la Fundació TicSalut com a pol de relació i innovació en l’aplicació de les TIC en l’àmbit de la salut, tant a Europa com internacionalment.
  • Col·laborar amb el Patronat, el Comitè de Direcció i el director en la promoció de la Fundació TicSalut per afavorir la inversió econòmica local i internacional, així com l’atracció de recursos humans qualificats.
  • Escollir-ne els representants al Grup de Coordinació del Consell d’Assessor d’Empreses i, d’entre aquests, designar els que han de formar part de la Comissió Permanent.
  • Qualsevol altre objectiu que contribueixi a l’assoliment de les finalitats fundacionals.

Membres

Actualment el conformen membres de les institucions i/o sectors següents:

GBGActivitat institució

Generalitat de CatalunyaActivitat

Altres Consells Assessors

Consell Assessor Científic

Consell Assessor Científic

Creat l’any 2009 proporciona assessorament d’acord amb els criteris que s’estableixen en la regulació d’aquesta col·laboració.

Anar
Consell Assessor d’Empreses

Consell Assessor d’Empreses

Constituït a finals de l’any 2007, és l’òrgan assessor i de participació de les empreses col·laboradores amb la Fundació TicSalut.

Anar

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email