La interoperabilitat és la capacitat de compartir informació entre sistemes o dispositius sense que es perdi el seu significat.
Garanteix l’accés a la informació independentment del lloc en què s’hagi registrat i n’afavoreix el reaprofitament, minimitzant punts cecs i assegurant el contínuum assistencial.
Des de la Fundació TIC Salut Social donem suport transversal als Sistemes de Salut i de Serveis Socials de Catalunya per promoure la utilització d’estàndards de referència internacional com HL7 FHIR, SNOMED CT, LOINC, IHE, DICOM i OpenEHR, entre d’altres.
A través de diferents projectes posem a l’abast de tota la comunitat informació tècnica de referència, clara, veraç i útil.
L’Àmbit d’Interoperabilitat i Tecnologies de la Fundació TIC Salut Social com a Centre Nacional de Referència de SNOMED CT per al Departament de Salut de Catalunya és l’organisme encarregat de mantenir i publicar l’Extensió catalana SNOMED CT.
Informa’t o sol·licita l’Extensió catalana SNOMED CT
L’Àmbit d’Interoperabilitat i Tecnologies de la Fundació TIC Salut Social com a Centre Nacional de Referència d’OIDs per al Departament de Salut de Catalunya és l’organisme encarregat de mantenir, gestionar i publicar els OIDs del Departament de Salut de Catalunya.
Informa’t o sol·licita el catàleg d’OIDs
L’Àmbit d’Interoperabilitat i Tecnologies de la Fundació TIC Salut Social s’encarrega d’actualitzar, mantenir, i proporcionar els catàlegs, vocabularis controlats, i subconjunts al Departament de Salut de Catalunya mitjançant el Servidor Terminològic i l’Eina de catàlegs clínics del Sistema Sanitari Català.
Informa’t sobre els catàlegs del Departament de Salut
L’Àmbit d’Interoperabilitat i Tecnologies de la Fundació TIC Salut Social proporciona i actualitza el contingut d’aquesta wiki per tal de donar coneixement sobre la interoperabilitat, els estàndards, i els catàlegs, al sector de la salut.
Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email