Vols exposar la teva startup al 4YFN del MWC 2024?

Vols exposar la teva startup al 4YFN del Mobile World Congress (MWC) Barcelona? Tens una startup tecnològica? T’agradaria exposar la teva empresa a l’escenari més global? El congrés 4YFN, en el marc del MWC Barcelona, tornarà a ser l’epicentre de l’ecosistema més innovador i la cita imprescindible per connectar-te amb inversors i emprenedors de tot el món. Enguany, el congrés tindrà lloc del 26 al 29 de febrer del 2024 a la Fira Gran Via Barcelona.

Si tens una startup de qualsevol sector amb una tecnologia desenvolupada i diferencial, ara tens l’oportunitat de donar-te a conèixer i guanyar visibilitat internacional amb un estand propi a la propera edició del 4YFN que tindrà lloc a Barcelona el proper mes de febrer.

A més, si la teva startup treballa en l’àmbit de les ciències de la vidaaquest 2024 tindrà un protagonisme especial: podràs exposar les teves solucions amb altres startups del sector en un espai coordinat per ACCIÓBiocat i la Fundació TIC Salut Social. El Catalonia Health Innovation Ecosystem Pavilion at 4YFN 2024, ubicat al Hall 8.0 serà l’espai per mostrar els millors projectes innovadors de startups de l’àmbit salut.

No deixis escapar aquesta oportunitat de ser-hi present en un dels esdeveniments amb més projecció internacional per a la teva startup. Afanya’t, la convocatòria és oberta fins al 27 de novembre

Per a més informació i sol·licitar el teu estand, cal emplenar aquest formulari a la pàgina web d’ACCIÓ.

  • ACCIÓ, Biocat i la Fundació TIC Salut Social coordinen un espai per mostrar els millors projectes innovadors de startups de l’àmbit de la salut.