Visita el Catalonia Health Innovation Ecosystem Pavilion al 4YFN

Catalunya tindrà una presència destacada al congrés 4YFN que se celebrarà en el marc del Mobile World Congress del 26 al 29 de febrer del 2024 a la Fira Gran Via de Barcelona. La Fundació TIC Salut Social i Biocat coordinen el Catalonia Health Innovation Ecosystem Pavilion, ubicat al Hall 8.0. En aquest enllaç podeu consultar el programa d’activitats de l’espai, en el qual es presentaran i debatran iniciatives i projectes tecnològics punters en l’àmbit de la salut i social a Catalunya. El pavelló també acollirà 12 startups catalanes de l’àmbit de les ciències de la vida que exposaran les seves solucions i serveis innovadors.

Al Catalonia Health Innovation Ecosystem Pavilion hi col·laboren la Generalitat de Catalunya amb el Departament de Salut, el Departament de Drets Socials, ACCIÓ, l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), i l’Institut Català de la Salut (ICS); l’Ajuntament de Barcelona; la Unió Catalana d’Hospitals; el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC); l’Associació Catalana d’Entitats de Salut (ACES); l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA); i la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya (M4Social).

Sobre el 4YFN

El congrés 4YFN connecta cada any la comunitat inversora i emprenedora, i ha esdevingut una de les cites de startups més influents d’Europa. Enguany celebra el seu 10è aniversari amb un ampli programa que cobrirà àrees temàtiques com la connectivitat, la salut digital, el fintech, el blockchain, la intel·ligència artificial i la IoT, entre d’altres. Així, durant quatre dies, acollirà conferències, debats, taules rodones, panells amb líders d’opinió, startups i activitats de networking. A banda del Catalonia Health Innovation Ecosystem Pavilion, el congrés també acollirà l’estand del Barcelona Health Hub, en el qual també s’han programat diferents activitats.

Enllaços d’interés:

  • Consulta el programa amb les activitats que han coordinat la Fundació TIC Salut Social i Biocat al 4YFN, el congrés d'innovació i emprenedoria en l'àmbit tecnològic que se celebra en el marc del Mobile World Congress a Barcelona.