Oportunitats en salut digital i reptes de la mà del projecte Athika

Autor: Adrià G.Font   /  25 de gener de 2021

Voleu obtenir més informació sobre la influència i els reptes tecnològics del sector de la salut digital? El projecte ATHIKA ha creat un curs en línia interdisciplinari per a la transformació digital del sector de la salut digital.

Aquest curs permetrà a l’estudiant establir les bases del sector de la salut digital des d’una perspectiva de reptes reals, així com de les tecnologies (Internet de les coses, Big Data, intel·ligència artificial, aprenentatge automàtic) que poden ser claus per a l’evolució del sector, sempre des d’una perspectiva humanística i reflexió ètica de la solució tecnològica.

  • Prioritat pels estudiants de Master de La Salle.
  • Inici: 8 de febrer
  • Durada: 3 mesos
  • Certificació: 5 ECTS

Més informació a: http://courses.athika.eu/

Projecte europeu ATHIKA

L’any 2019 va iniciar-se el projecte ATHIKA, finançat pel programa ERASMUS+ (Comissió Europea – EAC-A05-2017), centrat en el disseny i desplegament de programes formatius multidisciplinaris.

La Fundació TIC Salut Social, participa en la identificació dels reptes i necessitats del sector de la salut així com d’experiències en eHealth i mHealth, per dotar als professionals de l’expertesa necessària per desenvolupar solucions eHealth que donin resposta als reptes actuals del sector.