Nous seminaris d'innovació tecnològica en serveis socials i de salut Assistencials de la Càtedra TIC Salut Social a Manresa

Després de l’èxit de les primeres sessions informatives en atenció integrada i protecció de dades ja pots inscriure’t en els nous seminaris d’innovació tecnològica en serveis socials i de salut de la  Càtedra TIC Salut Social. Descobreix com la tecnologia està transformant els serveis socials i de salut a través de seminaris impartits per experts del sector.

Els seminaris estan co-organitzats per la Càtedra TIC Salut Social de la Fundació TIC Salut Social i la Fundació Althaia. L’objectiu és doble. Transferir el coneixement generat per l’ús de tecnologia aplicada en la millora dels serveis socials i de salut, i traslladar als professionals les noves perspectives i eines per millorar l’atenció a les persones.

Informació sobre els seminaris d’innovació tecnològica

Els seminaris se celebraran a la Sala d’Actes de l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa de la Fundació Althaia i la inscripció és gratuïta. Els tres seminaris nous es duran a terme en les següents dates i horaris:

  • 9 de maig a les 10:30 a 12:30:

L’experiència de la persona davant els reptes de l’Assistència Integrada de Salut i Social. A càrrec de Cristina Bustillo, responsable de Transformació Digital de la Fundació TIC Salut Social.

  • 23 de maig a les 10:30 a 12:30:

Intel·ligència artificial i els seus usos en l’àmbit sanitari, a càrrec de Guillem Hernández, membre del grups de recerca EXIT, Universitat de Girona.

  • 13 de juny a les 10:30 a 12:30:

Sistemes d’Informació com a palanques de transformació de l’Atenció Integrada Social i Sanitària, a càrrec de Fernando Leeson, director de Transformació Digital en l’àmbit Social de la Fundació TIC Salut Social.

Inscripcions

La participació en els seminaris és gratuïta amb inscripció prèvia. Aquests esdeveniments estan pensats per a professionals dels àmbits de la salut i els serveis socials interessats en ampliar coneixements i integrar tecnologies innovadores en la seva pràctica diària.

Registra’t ara i reserva la teva plaça!

  • Descobreix els seminaris sobre innovació tecnològica en serveis socials i de salut, impulsats per la Càtedra TIC Salut Social i amb el suport de la Fundació Althaia.