Nou Màster en Transformació Digital de les Organitzacions de Salut i Socials

Autor: Marc De San Pedro   /  03.07.2020

El nou màster de la UManresa compta amb quaranta docents de primera línia pel que fa al impuls i lideratge de la salut digital. Alhora, pretén cobrir els gaps en la necessària adquisició i reconeixement de noves competències digitals en el context de les organitzacions de salut i socials. La Fundació TIC Salut Social i la Càtedra TIC Salut Social (UVIC-UCC) hi col·laboren donant suport en la seva divulgació i en la formació impartida tan a nivell presencial com a través de webinars 

La transformació digital dels serveis de salut i socials està en marxa. A mesura que la digitalització avanci, les organitzacions han d’adonar-se que la tecnologia no pot liderar tota sola la transformació. La tecnologia no és més que el facilitador. El veritable impuls serà la innovació gestionada per lideratges interns que tinguin la capacitat de crear una visió i inspirar els seus equips a fer coses de manera diferent per contribuir a la millora general de la salut i del benestar. El Màster en Transformació Digital de les Organitzacions de Salut i Socials dona resposta a la necessitat de dotar de noves competències en salut digital al personal assistencial i de gestió, des d’una vessant totalment professionalitzadora i a partir d’una metodologia eminentment pràctica i aplicada. 

Una activitat amb el suport de la Càtedra i de la Fundació TIC Salut Social 

En aquest Màster imparteixen docència i hi col·laboren el Dr. Josuè Sallent, Director de la Fundació TIC Salut Social i director de la Càtedra TIC Salut Social (UVIC-UCC) i la Dra. Sílvia Cufí, Directora Desenvolupament Corporatiu de la Fundació TIC Salut Social i Coordinadora de la Càtedra TIC Salut Social (UVIC-UCC) 

Enguany, les 10es Jornades R+D+I TIC Salut Social 2020 (www.JornadesRDI.cat) versaran sobre la transformació digital en l’àmbit sanitari i social esdevenint un cicle obert de webinars sobre aquesta temàtica. Està previst que en aquest esdeveniment en línia també hi participin els alumnes del nou Màster donada la similitud de la temàtica. 

Programa del Màster: 

 • Reptes dels serveis de la salut i socials al segle XXI 

 • El món digital. Impacte en la nostra societat 

 • Innovació i recerca en salut i social: de la idea al projecte i del projecte al mercat 

 • Les principals tecnologies digitals 

 • El pacient connectat 

 • Transformació digital de la salut i dels serveis socials 

 • Gestió del canvi en la transformació digital en organitzacions sanitàries i socials 

 • Lideratge i habilitats en la digitalització de la societat 

 • Governabilitat, ciberseguretat i ètica 

 • Com navegar en aigües tempestuoses 

 • Treball de Fi de Màster 


Adreçat a: Graduats, llicenciats i/o diplomats que treballin en serveis relacionats en l’àmbit de la salut o social. 

Professorat: Metges, gestors de centres sanitaris i socials, innovadors en eHealth i responsables de programes de pacients crònics complexos. Professionals dels àmbits de la psicologia, el dret, la bioètica i la recerca. 

Durada: 60 ECTS 

Modalitat: Semipresencial: 

Calendari i horari: Del 9 d’octubre de 2020 al 5 de juny de 2021. Presencial: primer divendres de cada mes, de 9:00 h a 17:00 i dissabte de 9:00 h a 14:00 

Lloc: Campus Manresa de la UVIC-UCC 

Més informacióhttp://ves.cat/eu9g 

Comparteix