Barcelona, 19 de novembre de 2021
Des de la Càtedra de Dret i Genoma Humà de la Facultat de Dret de l’Euskal Herriko Unibersitatea (Universitat del País Basc) i amb el suport de l’Oficina del Delegat de Protecció de Dades de la Fundació TIC Salut Social s’ha publicat un nou Informe sobre implicacions legals pel desenvolupament d’un model de gestió de dades genètiques.
“Potenciar xarxes de treball amb universitats i centres de recerca per generar coneixement compartit i de valor per millorar la qualitat dels serveis assistencials i de gestió en salut”.
El document es va presentar ahir en un acte en línia. La sessió, conduïda per la Dra. Pilar Nicolás, Membre del grup de recerca Cátedra de Derecho y Genoma Humano, professora de Dret Penal i Bio-dret a l’UPV/EHU, ha comptat amb una assistència de 85 professionals del món de la salut, de la recerca i especialistes en qüestions jurídiques relacionades amb la protecció de dades.
El director de la fundació, Josuè Sallent, ha inaugurat la sessió amb reflexions sobre “la importància de potenciar xarxes de treball amb universitats i centres de recerca per generar coneixement compartit i de valor per millorar la qualitat dels serveis assistencials i de gestió en salut”.
L’informe presentat avui i disponible a la web de la fundació i a través al següent enllaç de descàrrega és un exemple dels fruits generats entre les sinergies i xarxes de treball multidisplinars.
Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email