L'eina per l'Avaluació d’Impacte sobre Protecció de Dades en projectes de recerca i innovació en salut també disponible en accés obert en castellà i anglès

Autor: TIC Salut Social   /  10 de maig de 2021

Barcelona, 19 de maig de 2021.

 

Ja es troba disponible en versió castellana i anglesa i en accés obert de l´eina per dur a terme l´avaluació d´impacte relativa als tractaments de dades personals (AIDP) en l´àmbit de la salut.

L’eina i la metodologia han estat desenvolupades inicialment en llengua catalana i en accés obert en el marc de col·laboració entre l´Oficina del Delegat de Protecció de Dades de la fundació TIC Salut Social i l’Observatori de Bioètica i Dret – Càtedra UNESCO de Bioètica de la Universitat de Barcelona.

Es tracta d´una metodologia i eina àgils per realitzar AIPD en projectes de recerca i innovació en salut que es basen en el model de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades Amb aquesta proposta, l’Oficina del DPD contribueix a homogeneïtzar els criteris per a dur a terme la tasca d’avaluació a les entitats de salut.

Veure l´original i el tutorial corresponent.

Enllaç a la versió anglesa

Enllaç a la versió castellana

La següent infografia indica  els aspectes a considerar per dur a terme l’AIPD durant les diferents fases d’un projecte en l´àmbit de la salut.