La Fundació TIC Salut Social i la Fundació Barbosa & Petit impulsen la primera beca TIC en Salut Mental

La Fundació TIC Salut Social conjuntament amb la Fundació Barbosa & Petit obren convocatòria de la primera Beca TIC en Salut Mental aquest 2024. Aquesta iniciativa té com a objectiu premiar el millor projecte de recerca que inclogui les TIC per millorar la salut i el benestar de la ciutadania. El termini per presentar propostes finalitza el 2 d’abril. 

Aquesta beca està dirigida a estudiants de màster i doctorands. La convocatòria premiarà aquells Treballs Finals de Màster Universitari Oficial (TFM) o Plans de Recerca de Programes de Doctorat (PRPD) vinculats a estudis que introdueixen innovació tecnològica a l’àmbit de la salut mental.  

Les persones interessades hauran de presentar la mateixa versió original del seu TFM o PRPD entregada i avaluada a la universitat d’origen. Als projectes hi ha de constar un marc teòric i un pla metodològic. Com a complement, cal entregar una carta justificada sobre la contribució científica del projecte amb una extensió màxima de 500 paraules.  

Per conèixer tots els detalls sobre els procediments, contactes i requeriments per presentar la vostra candidatura a la beca cliqueu al següent enllaç

Compromís amb la innovació i la millora dels serveis assistencials 

Aquest esforç conjunt de la Fundació TIC Salut Social i la Fundació Barbosa & Petit reflecteix el compromís amb la innovació i la millora de la salut mental. També ofereix una plataforma d’impuls perquè investigadors emergents puguin contribuir de manera significativa en aquest sector. 

La beca TIC en Salut Mental està dotada amb 1.000 euros per al projecte millor valorat i l’entrega del premi tindrà lloc en un acte celebrat a l’espai Ca l’Arenas Centre d’Art Museu de Mataró el dijous 11 d’abril de 2024, a partir de les 19:00h. Entre els assistents s’hi comptarà la presència de professionals de l’àmbit acadèmic, de la salut i el benestar social, i de les entitats col·laboradores.  

La comissió avaluadora dels projectes està formada per 3 representants.  Una persona de la comunitat científica, un membre del Patronat de la Fundació Barbosa & Petit, i la responsable de Transformació Digital de la Fundació TIC Salut Social, Cristina Bustillo.  

Els criteris de valoració se centraran en la rellevància, la innovació i l’impacte potencial dels projectes en el desenvolupament de l’evidència científica en les TIC dins de l’àmbit de la salut mental. La comissió avaluadora estarà composta per representants de totes dues fundacions, la comunitat científica i la comunitat universitària, garantint un procés de selecció rigorós i equitatiu. 

  • La beca està dirigida a estudiants de màster i doctorands. La convocatòria premiarà aquells Treballs Finals de Màster Universitari Oficial o Plans de Recerca de Programes de Doctorat vinculats a estudis que introdueixen innovació tecnològica a l’àmbit de la salut mental