La Fundació TIC Salut Social col·labora amb el màster en eHealth de La Salle – Universitat Ramón Llull

Un any més la Fundació TIC Salut Social col·labora amb la Universitat La Salle en l’impuls del seu Màster en eHEALTH: Tecnologies de la informació i gestió sanitària. L’objectiu és promoure la formació en noves tecnologies en l’àmbit de la salut i com a estratègia de recolzament a la gestió dels serveis sanitaris.

En aquesta línia, la fundació ofereix dues beques anuals per valor del 50% del cost total de la formació. La primera destinada a la modalitat presencial i la segona destinada al format online. D’aquesta manera es vol facilitar que els professionals del sector mantinguin actualitzats els seus coneixements a través de la participació en itineraris formatius.

 

El Màster en eHealth: tecnologies de la informació i gestió sanitària de La Salle

Aquest itinerari té una periodicitat anual i permet adquirir nou coneixements actualitzats en salut digital. Es tracta d’un programa ideal per ampliar capacitats i expertesa entre els professionals sanitaris que hi vulguin participar, basat en una visió estratègica i orientada cap a la innovació tecnològica.

El màster vol donar resposta a la demanda de professionals capacitats pel binomi tecnologia i salut. Està dissenyat conjuntament amb els principals hospitals públics i privats, laboratoris farmacèutics i institucions relacionades amb salut digital.

Per optar a les beques facilitades per la Fundació TIC Salut Social cal ser resident a Catalunya i el termini màxim d’inscripció per optar a una de les dues modalitats és el 14 de juny de 2024.

Per ampliar informació sobre continguts del màster i inscripcions contacta a través de la bústia admissions@salleurl.edu

  • La fundació ofereix dues beques anuals per valor del 50% del cost total de la formació