La Fundació TIC Salut Social acull la primera conferència de LOINC a Europa

Autor: Juan Antonio De los Cobos   /  29 d'octubre de 2019

La importància que té la interoperabilitat de dades de salut té moltes vessants i LOINC hi juga un paper essencial. La Logical Observation Identifiers Names and Codes és una base de dades i un estàndard universal per identificar observacions de laboratori mèdic.

Durant tres dies, l’Oficina d’Estàndards i Interoperabilitat de la Fundació Tic Salut Social ha reunit a experts d’arreu del món per assistir a les reunions dels comitès de laboratori i clínics de LOINC, que per primera vegada s’han trobat fora dels Estats Units i han escollit la Fundació Tic Salut Social com a partner per allotjar-hi l’esdeveniment. La localització ha estat l’actula seu de la Fundació, el Centre de Congressos Tecnocampus de Mataró.

Durant aquestes jornades a més a més de les sessions internes dels comitès, es van realitzar tallers per mostrar com implementar LOINC en els sistemes tecnològics en Salut.

Cada sessió de tallers, va estar coordinada per un equip d’experts que van estar molt predisposats a resoldre els dubtes que els assistents poguessin tenir, creant un ambient de diàleg i intercanvi de coneixement molt distès entre l’audiència.

Per ampliar i consultar la informació generada durant els tres dies del congrès podeu clicar en els enllaços de més abaix. Per a altres dubte i consultes l’OFSTI posa a la vostra disposició el correu de contacte ofsti@ticsalutsocial.cat

 

 

Primer dia  –  Laboratory LOINC Committee Meeting

Segon dia   –  Workshop & Presentation

Tercer dia  –  Clinical LOINC Committee Meeting

  • Per primera vegada el Regienstrief Institute deslocalitza el congrés mundial fora dels Estats Units