Experts debatran sobre la digitalització de la salut per millorar l’experiència del pacient

Autor: Adrià G.Font   /  25.09.2020

Hora: 12-17 h (14.00 h, final del primer seminari / 15.00 h, inici del segon)

Format: digital

Dimecres 30 de setembre:

Hora: 12-17.10 h (14.40-15.30 h, pausa)

Format: digital Acreditacions: premsa@eurecat.org Inscripcions: https://www.tfaforms.com/4837133

La cinquena edició del congrés XPatient Barcelona Congress, que se celebrarà el 29 i 30 de setembre en format virtual, abordarà noves solucions tecnològiques i casos d’èxit que incideixen en la millora de l’experiència i en l’empoderament del pacient i posarà en valor els aprenentatges de malalts i professionals durant la crisi sanitària de la Covid-19.

Enguany, l’XPatient Barcelona Congress 2020 es dividirà en dues jornades, la primera de les quals acollirà els seminaris d’especialització “La gestió tecnològica i la innovació” i “L’avaluació de l’experiència del pacient”, que recolliran testimonis, ponències i debats que posaran en valor la incorporació de la tecnologia en el model assistencial, des de la perspectiva de start-ups, empreses i institucions, així com de professionals de la salut i pacients, que parlaran sobre el seu procés de participació en el sistema. El dimecres 30 de setembre, el congrés acollirà les presentacions de les iniciatives innovadores i dels casos d’èxit seleccionats, que contribueixen a la millora de l’experiència del pacient i del cuidador.

L’XPatient Barcelona Congress és un esdeveniment organitzat pel centre tecnològic Eurecat, l’Hospital Clínic de Barcelona i la Fundació TIC Salut Social, amb l’impuls de la comunitat de pràctica XPA Barcelona (Experiència del Pacient).

Podeu ampliar la informació o sol·licitar entrevistes al Gabinet de Premsa d’Eurecat a l’email premsa@eurecat.org o al mòbil 630 425 169.

Comparteix

  • Una nova edició de l'XPATIENT BARCELONA CONGRESS tindrà lloc els propers 29 i 30 de setembre