En marxa la tercera fase del projecte Intersocial

La Fundació TIC Salut Social en col·laboració amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i comptant amb l’expertesa de diversos professionals d’organismes de l’àmbit de la salut i social com la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, el Departament de Salut i d’altres departaments i entitats, posa en marxa la tercera fase del projecte Intersocial. El dia 22 de setembre, va tenir lloc el kick off del projecte amb la benvinguda a càrrec de la Directora General de Serveis Socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Meritxell Benedí. A causa de la situació actual, aquesta reunió es va celebrar de manera telemàtica reunint a més d’una trentena de professionals del món social i de la salut.
En aquesta tercera fase del projecte, es pretén ampliar la definició d’un vocabulari controlat comú per a estandarditzar les problemàtiques, els factors i les observacions en l’àmbit de l’atenció social amb nous casos d’ús inicialment infància i joventut i dependència.
Comptarà amb la participació i col·laboració al llarg del projecte dels  grups d’experts de professionals del territori. L’estàndard que s’utilitzarà serà el mateix que a la primera i segona fase, Snomed CT. Mitjançant aquests vocabularis controlats comuns es pretén proporcionar una millora en la integració de les dades dels serveis socials de Catalunya que ajudarà a facilitar el treball que desenvolupen els professionals de  l’atenció social. Presentació en públic el proper 3 de novembre L’eina de consulta del diccionari i servei web del projecte es presentaran en públic el proper 3 de novembre, a les 15:00h, en una sessió en remot amb els principals protagonistes i gestors del projecte. Les inscripcions ja estan obertes.