El XPatient BCN Congress obre convocatòria per presentar projectes a l'edició 2024

XPatient Barcelona Congress

El congrés anual sobre experiència del pacient, XPatient Barcelona Congress, obre convocatòria per presentar projectes a l’edició 2024.  Aquest any arriba a la seva novena edició sota el lema Avaluació del futur. L’esdeveniment tindrà lloc el proper dimecres 18 de setembre al paranimf de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. També comptarà amb sessions satèl·lit el dia 17 de setemebre i una formació de 8 hores el dia 19 de setembre. El congrés està co organitzat per Hospital Clínic de Barcelona, la Fundació TIC Salut Social, AQuAS i Eurecat.

Després de vuit edicions, aquest congrés s’ha consolidat com a referent entorn a la innovació en salut per millorar l’experiència del pacient. L’edició d’enguany planteja la reflexió sobre com l’experiència del pacient està esdevenint un element clau en l’avaluació sanitària i com la tecnologia facilita i potencia aquest procés.

Aquest esdeveniment, que aplega professionals de la salut, empreses tecnològiques, emprenedors, pacients, cuidadors i altres actors del sector de la salut, ofereix una oportunitat per debatre i intercanviar idees amb la mirada posada en el pacient.

 

Terminis de presentació de propostes

Si tens una proposta innovadora relacionada amb l’experiència del pacient, pots presentar-la a aquesta convocatòria fins al 8 de juliol de 2024 complimentant el formulari d’aquest enllaç. Els projectes seleccionats es podran presentar dins les categories de Projectes de Referència o Projectes Destacats durant el transcurs del congrés.

Per a altres consultes adreceu-vos al correu electrònic: eie@clinic.cat

 

  • El termini per presentar projectes finalitza el 8 de juliol