El Consorci de Salut i Social de Catalunya convoca la segona edició dels ajuts a la innovació Premis CSC Impulsa

Premis CSC Impulsa

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) ha obert la convocatòria de la segona edició dels ajuts a la innovació Premis CSC Impulsa, que busquen detectar, reconèixer i impulsar projectes innovadors de les entitats sanitàries i socials que presten serveis públics a Catalunya. Les candidatures poden presentar-se fins al 31 de juliol i el nom de les entitats guanyadores es coneixerà el pròxim 28 de novembre. En l’edició d’enguany, els ajuts a la innovació compten amb el suport de la Fundació TIC Salut  Social, i amb la col·laboració de Bayer, entre altres entitats.

Les candidatures hauran d’enquadrar-se en les següents categories: Malalties de la retina, Càncer i urologia, Càncer de pulmó, Abordatge de l’obesitat, Intel·ligència artificial en salut i Intel·ligència artificial en l’àmbit social. També s’estableix una categoria general per a projectes que descriguin solucions o processos innovadors que no apliquin a les categories esmentades, però que també siguin d’interès en l’àmbit sanitari o social i donin resposta a necessitats no cobertes.

A més de l’aportació econòmica, que serà de 20.000 euros per al guanyador de cada categoria, els Premis CSC Impulsa impliquen, per a les entitats guardonades, un acompanyament per part de l’Oficina Tècnica de Projectes d’innovació del CSC, que oferirà assessorament en el desenvolupament dels projectes i en farà seguiment.

Les organitzacions de la xarxa sanitària i social pública de Catalunya podran presentar les seves candidatures fins al 31 de juliol a través d’un formulari en línia disponible aquí. Les bases de la convocatòria es poden consultar aquí.

Més informació

  • La Fundació TIC Salut Social dona suport a aquests premis amb l’objectiu de detectar, reconèixer i impulsar iniciatives innovadores a les institucions sanitàries i socials del sistema públic de Catalunya.