Atorgats els ajuts “TIC Salut Social” a estudiants que cursaran el Màster en eHealth de La Salle

Autor: Marc De San Pedro   /  31.07.2020

Ariadna Cots, psicòloga i fisioterapeuta graduada per la Universitat Ramon Llull és la beneficiària de la “Beca TIC Salut Social” d’enguany. Aquest ajut bonifica el cinquanta per cent de l’import total de la matrícula del màster en la seva modalitat presencial. Segons l’opinió d’aquesta nova alumna “Cursar el Màster en eHealth és una oportunitat per estudiar com les noves tecnologies estan transformant els models assistencials actuals” alhora que afegeix “Aquest Màster m'aportarà els coneixements i les eines per poder aplicar el gran potencial que tenen les TIC en els sistemes assistencials emergents. Tot un repte professional i personal que encaro amb il·lusió i optimisme.”. A banda, un altre estudiant, l’Alberto Farci també ha estat seleccionat i tindrà accés al Màster a un cost bonificat. Aquestes beques, de periodicitat anual, tenen per objectiu premiar estudiants amb motivacions professionals i talent, vinculats a un sistema innovador en l’àmbit de la salut digital. Al jurat hi han format part membres de la Fundació TIC Salut Social (FTSS) relacionats amb els estudis de postgrau i de la Universitat La Salle (URL).
Cursar el Màster en eHealth és una oportunitat per estudiar com les noves tecnologies estan transformant els models assistencials actuals. Aquest Màster m'aportarà els coneixements i les eines per poder aplicar el gran potencial que tenen les TIC en els sistemes assistencials emergents.
Alguns aspectes clau que distingeixen el Màster en eHealth – La Salle
  1. 4rt Màster en el ranking de l’Estat
  2. El Màster compta amb professors en actiu de primer nivell i especialistes en la seva matèria, tots ells treballant en hospitals i centres de Tecnologia i Innovació vinculats amb les TIC en Salut.
  3. Permet fer un ús adequat tant dels coneixements de la direcció sanitària i dels processos assistencials, com de les tecnologies de la informació i de la comunicació, amb l'objectiu de millorar l'atenció al pacient, l'eficàcia dels diagnòstics i dels tractaments, a la vegada que optimitzar processos i reduir costs.
  4. Realització d’un Treball de Fi de Màster centrat en la Transformació Digital del Sector Sanitari: producte, indústria, hospital o centre assistencial. Alhora permet incubar el teu projecte a La Salle Technova, parc d'Innovació Tecnològica i de l'Empreneduria.
  5. El programa es planteja en dues modalitats, presencial a Barcelona i online a través del campus virtual, per tal de poder-lo compaginar amb l’activitat laboral.
Col·laboració FTSS – La Salle La FTSS estableix un conveni de col·laboració amb la Universitat La Salle amb la intenció de promoure la formació en Noves Tecnologies en l'àmbit de la salut com a estratègia de donar suport a la gestió dels serveis sanitaris. En virtut d'aquest conveni, la FTSS atorga dues beques anuals per facilitar la participació de professionals de la salut que desitgin realitzar el MÀSTER EN E-HEALTH: TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I GESTIÓ SANITÀRIA.
  • Una graduada en psicologia i fisioteràpia aconsegueix la beca per estudiar en el Màster que es situa en quarta posició en el ranking estatal