Les XII Jornades RDI TIC Salut i Social se centraran en el rol de la tecnologia en l'atenció social i sanitària

Un any més arriben les Jornades en R+D+I TIC Salut Social. Aquesta 12a edició, titulada “TICs i Comunitat: riscos i beneficisse celebrarà el proper 16 de març a l’Aula Magna de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i girarà al voltant de les oportunitats i avenços en l’àmbit de la integració social i sanitària.

L’acte comptarà amb la presència de persones expertes en la matèria que compartiran el seu coneixement a través de diferents debats sobre temes com ara la construcció d’una atenció millor a través de la integració, com potenciar el benestar psicosocial amb tecnologia entre la població jove i adolescent o bé les oportunitats i riscos de les TICs entre els anomenats nadius digitals.

Com a complement als debats, diferents professionals traslladaran a l’audiència les lliçons que han après amb projectes desenvolupats arreu del territori i que plantegen qüestions pràctiques basades en el desplegament de la integració social i sanitària.

El tret de sortida està previst a les 9.00 h amb unes paraules de benvinguda de l’Hble. Sr. Manel Balcells, Conseller de la Generalitat de Catalunya. La cloenda tindrà lloc a les 18.30 h del mateix dia.

Entre les professionals que participaran en la jornada hi ha la Sra. Aina Plaza, directora general de Planificació en Salut del Departament de Salut; la Sra. Marta Segura, directora general de l’Autonomia Personal i la Discapacitat del Departament de Drets Socials; la Dra. Montserrat Dolz, psiquiatra infantil i juvenil i cap de l’àrea de Salut Mental de l’Hospital Sant Joan de Déu; la Sra. Liliana Arroyo, directora general de societat digital del Departament d’Empresa i Treball; el Sr. Toni Dedéu, consultor expert de l’OMS sobre atenció primària de salut integrada i membre de la secció europea de l’OMS; el Sr. Jordi Piera, director d’estratègia en salut digital del Servei Català de la Salut, o la Sra. Eva Espasa, vicerectora de Recerca i Transferència de Coneixement de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, entre d’altres.

La jornada està organitzada per la Fundació TIC Salut Social, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya,  ICS – Gerència Territorial de Catalunya Central, Althaia, l’EAP Vic, el Consorci Hospitalari de Vic, FORES i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic.

Programa i inscripció

Per consultar els detalls del programa cliqueu al següent enllaç.

Per inscriure-us a l’acte com a assistents cliqueu al següent enllaç.

  • El 16 de març de 2023 a l'Aula Magna de la Universitat de Vic debatrem sobre les oportunitats i els avenços de la integració social i sanitària