Arrenca una nova edició de l'enquesta del Mapa de Tendències en TIC Social

Autor: Lourdes Rodriguez   /  22 de setembre de 2020

Des de la Direcció General de Serveis Socials (Departament de Treball, Afers Socials i Famílies), conjuntament amb la Fundació TIC Salut Social, posem en marxa la tercera edició de l’enquesta del Mapa de Tendències TIC en l’àmbit social.

Per tal de donar continuïtat a l’estudi, des de la gestió del projecte s’ha creat un nou qüestionari amb l’objectiu de continuar ampliant la informació sobre el grau de digitalització, la relació amb la ciutadania i el grau d’innovació tecnològica present arreu del Sistema Català de Serveis Socials.

L’objectiu és continuar ampliant la informació sobre el grau de digitalització, la relació amb la ciutadania i el grau d’innovació tecnològica present arreu del Sistema Català de Serveis Socials.

El qüestionari d’enguany mostra un format àgil i curt per tal de facilitar el nivell de resposta al conjunt de professionals de les Àrees Bàsiques de Serveis Socials. A més degut a la situació actual, s’han incorporat noves preguntes relacionades amb la Covid-19.

El termini per recollir les respostes es preveu aproximadament d’un mes (fins a finals d’octubre). Posteriorment es realitzarà l’anàlisi de les dades i es posarà a disposició del sector l’informe amb els resultats més rellevants d’aquest any 2020.

Us mantindrem informats.