Notícies

La seu de la Fundació TIC Salut Social es trasllada a Barcelona

La seu de la Fundació TIC Salut Social es trasllada a Barcelona

La Fundació TIC Salut Social, organisme vinculat al Departament de Salut (Generalitat de Catalunya), fins ara situada a Mataró, traslladarà la seva seu a Barcelona a partir del proper dia 25 de novembre. Així ho ha ratificat el seu Patronat després d’una reunió celebrada el 31 d’octubre.

El canvi de seu arriba després de més de 12 anys a la capital del Maresme, des de la seva fundació a l’octubre del 2006, primer al TecnoCampus 0 i més tard al nou edifici del TecnoCampus 3, situat al Carrer Ernest Lluch, núm. 32, al costat de les escoles universitàries del Tecnocampus Mataró Maresme, centres adscrits a l’Universitat Pompeu Fabra.

La nova seu se situarà a l’edifici Salvany, al núm. 81-95 del Carrer Roc Boronat de Barcelona, edifici que acull ja altres entitats del Departament de Salut, com l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), la Sub-direcció General d’Ordenació i Desenvolupament Professional, l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària i l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS).

El canvi cerca centralitzar i compartir recursos comuns i optimitzar l’eficiència i la sostenibilitat, valors sobre els quals s’emmiralla la Fundació TIC Salut Social i el Departament de Salut.

El balanç amb la ciutat de Mataró, les seves entitats, l’alcaldia i el TecnoCampus Mataró-Maresme ha estat molt positiu i només queda agrair el suport obtingut al llarg d’aquest temps. Es mantindran els acords impulsats fins ara i se’n cercaran de nous, per tal d’ampliar les sinèrgies obtingudes durant aquests anys i el treball realitzat.

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email