Màster Universitari en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment

Escola Superior de Ciències de la Salut
Dates:
27 - 19 / 7 / 2020
Lloc:
Mataró

Introducció

El Màster Universitari en Atenció Integrada en Cronicitat i l’Envelliment (MAICE) ofereix un programa formatiu innovador i de qualitat que proporciona una formació d’excel·lència a professionals de la salut amb inquietuds en la recerca sobre patologia crònica o que tinguin la necessitat d’enfrontar-se als nous reptes que requereix l’atenció integrada al pacient i als seus familiars.

Aquest màster universitari es realitza amb la implicació d’institucions de prestigi com l’Hospital Clínic de Barcelona, el Consorci Sanitari del Maresme, la Fundació TIC Salut Social i l’Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP Jordi Gol).

El MAICE és un màster orientat a la recerca en el qual participen com a docents clínics, investigadors reconeguts i experts en malalties cròniques i l’envelliment.

Competències

Els estudiants que realitzin el màster podran:

  • Donar resposta clara, precisa i rellevant a persones amb patologies cròniques, als seus familiars i/o cuidadors.
  • Resoldre problemes de la pràctica clínica relacionats amb el procés d’envelliment.
  • Seleccionar i elaborar els dissenys de recerca amb equips multidisciplinars, dissenyar intervencions i avaluar els resultats.
  • Resoldre els nous reptes i les situacions que es produeixen en els sistemes sanitaris actuals, en les seves polítiques de gestió i en l’àmbit social en els seus diferents nivells.
  • Redactar projectes de recerca, a partir dels quals es pugui accedir a programes competitius.

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email