MÀSTER EN EHEALTH: TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I GESTIÓ SANITÀRIA

La Salle BCN
Inici:
23 Oct 2020
Lloc:
Barcelona

Forma’t per liderar l’aplicació de les tecnologies de la informació (TIC) en l’àmbit sanitari amb un màster realitzat en col·laboració amb les principals entitats del sector sanitari i farmacèutic.

L’aplicació de les TIC a la Gestió Sanitària és una realitat que va en augment. La seva implementació s’està imposant en diferents àmbits del sector i es revela com un factor determinant per millorar la gestió del sector en tots els seus nivells, ja que permet aconseguir una major eficàcia, eficiència i qualitat assistencial.
Amb el Màster en eHealth: tecnologies de la informació i gestió sanitària de La Salle, tens l’oportunitat de formar-te com a professional de la salut preparat per liderar la innovació i fer un ús estratègic de les TIC.
Amb aquest màster donem resposta a la demanda de professionals altament capacitats per fer front al binomi que formen tecnologia i salut, i es realitza amb la col·laboració dels principals hospitals públics i privats, laboratoris farmacèutics i institucions relacionades amb l’eSalud.

Objectius

Com a professional de la salut, amb el Màster en eHealth: tecnologies de la informació i gestió sanitària de La Sallepodràs:

  • Adquirir la formació necessària per gestionar institucions, empreses, àrees sanitàries o departaments tecnològics, fent un ús adient tant dels coneixements de la direcció sanitària i dels processos assistencials, com de les tecnologies de la informació i de la comunicació, amb l’objectiu de millorar l’atenció al pacient, l’eficàcia dels diagnòstics i dels tractaments alhora que s’optimitzen processos i es redueixen costs.
  • Reciclar-te en noves tecnologies.
  • Integrar en els hospitals nous serveis sanitaris de valor afegit.
  • Aplicar eficaçment les TIC per a la millora de la gestió sanitària i l’atenció assistencial.
  • Crear i gestionar comunitats virtuals entre professional sanitari i pacients.
  • Incrementar la competitivitat de la gestió sanitària utilitzant les TIC.
  • Dissenyar i desenvolupar nous productes i/o serveis tecnològics per a la sanitat.
  • Analitzar i explotar dades assistencials en entorn Big Data en benefici de la gestió sanitària.
  • Formar-te com a Project Manager capaç de liderar projectes i gestionar grups de treball en un entorn sanitari.

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email