XPATIENT BARCELONA CONGRESS 2024

18 /Sep
18

Sep

  • Facultat de Medicina de la UB
  • 18 September 2024
  • Inscripcions

Ja s’ha obert la convocatòria de projectes per al 9è Congrés d’Experiència de Pacient XPAtient Barcelona Congress: Avaluació del futur, que tindrà lloc el dimecres 18 de setembre al paranimf de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.

Els projectes poden presentar-se fins al 15 de juliol de 2024 i poden estar emmarcats en qualsevol àmbit relacionat amb l’experiència de pacient, des de la perspectiva associativa, tecnològica, assistencial o institucional. Els projectes seleccionats pel comitè organitzador seran presentats com a Projectes de Referència o com a Projectes Destacats (presentació breu) durant el congrés. Els resums es poden presentar en català, castellà o anglès.

També s’han obert les inscripcions pel curs que es realitzarà el pròxim 19 de setembre: Innovació tecnològica i experiència de pacients: Futures eines d’avaluació sanitària.

Aquest curs té per objectius: 1) Introduir la idea de valor com element nuclear de l’XPA i conèixer les metodologies pràctiques per avaluar-la; 2) Descriure les eines al voltant de la intel·ligència artificial (IA) que poden canviar la pràctica clínica, i 3) promoure un debat entre les tres perspectives (pacient-cuidador, professional sanitari i tecnòleg-emprenedor) per identificar oportunitats de millora o barreres d’aplicació.