WebinarDI BIB-FCRI

17 /Sep
17

Sep

  • Observatori
  • Esdeveniment en línea
  • 17 September 2020 12:30h

El BIB i la FCRI t’expliquem el proper dijous 17 de setembre a les 12.30 com els Doctorats Industrials combinen la recerca aplicada en bioinformàtica, la retenció del talent i la innovació del nostre teixit empresarial en col·laboració amb el sistema de recerca del país.

Vols beneficiar-te dels avantatges del programa subvencionat? Inscriu-t’hi al WebinarDI que BIB i FCRI coorganitzem, i coneix de la mà de Toni Manzano eines i experiències per a innovar en bioinformàtica. Us donarem detalls sobre com els Doctorats Industrials poden ajudar-vos en els vostres projectes de recerca aplicada en bioinformàtica, i sobre quines són les qüestions interessants per poder accedir als ajuts previstos.

El webinar va adreçat a persones d’empreses i institucions que impulsin projectes d’innovació aplicada en bioinformàtica, a investigadors/es d’universitats, centres de recerca o centres tecnològics i a estudiants/es de màster que vulguin impulsar-ne un o participar-hi.

Us demanem que us registreu al formulari que trobareu seguint aquest enllaç i que reserveu la cita a les vostres agendes.

——————————————————

Benvinguda:
Dra. Ana Ripoll, Presidenta de Bioinformatics Barcelona (BIB)
Dr. Albert Sangrà, director acadèmic del Pla de Doctorats Industrials

Ponents:
Sra. Susaina Figuera, Cap de Projectes de Disseminació i Innovació (FCRI)
Dr. Toni Manzano, Co-founder, CSO de l’empresa Bigfinite Inc.

Modera:
Sra. Ivón Landa, Gerent de Bioinformatics Barcelona (BIB)

—————————————————–