VIII Congrés Nacional de Radiòlegs de Catalunya. El futur del diagnòstic per la imatge: intel•ligència artificial i humanització

29 /May
29

May

  • Observatori
  • Auditori AXA
  • 29 May 2019 Matí i tarda
  • Diferents quotes d'inscripció

PRESENTACIÓ

Ens plau anunciar la propera realització del VIII Congrés de la Societat de radiòlegs de Catalunya, que tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 de maig de 2019 a la ciutat de Barcelona. En el comitè científic estem treballant conjuntament amb les diferents vocalies per desenvolupar un programa d’alt nivell científic i atractiu per a tots els socis.

Seguint l’ èxit i ideari de transversalitat del passat congrés, la reunió està oberta a radiòlegs de la Comunitat Valenciana I les Illes Balears.

En aquesta propera reunió el tema central i monogràfic del congrés es: la intel·ligència artificial i l’ humanisme.

La radiologia és una especialitat mèdica capdavantera en la incorporació de noves tecnologies disruptives. El proper congrés vol presentar un temari que permeti a tots els professionals familiaritzar-se amb tècniques com la intel·ligència artificial o la imatge i impressió 3D. Però, tots aquests avenços tecnològics cal acompanyar-los amb una visió crítica humana. En aquest sentit realitzarem discussions d’ aspectes ètics i legals, que aportin una visió completa de la realitat.

Us convidem també a participar el dimecres per la tarda en les primeres reunions de consens de la nostra societat (task force), on es discutiran alguns temes comuns a la pràctica radiològica i dels que esperem que en surtin resultats molt interessants.

En aquesta edició el programa també inclourà ponències dirigides i impartides per tècnics en radiologia, que constitueixen un pilar fonamental de la imatge radiològica. Esperem que el programa que us presentarem us resulti atractiu i es compleixin totes les expectatives dels assistents.

Us esperem el proper 29 de maig a Barcelona!

Comitè Científic VII Congrés de la Societat de Radiòlegs de Catalunya

Ja està disponible el programa del Congrés