VII Jornada d’Ètica Assistencial

05 /Jun
05

Jun

  • Observatori
  • Auditori del Parc Sanitari Sant Joan de Déu
  • 05 June 2019
  • 5€

Sota el lema “El futur? Llums i ombres”, el pròxim dia 5 de juny, l’auditori del Parc Sanitari Sant Joan de Déu acollirà la VII Jornada d’Ètica Assistencial, aquesta setena edició, abordarà un nou paradigma en salut i la implicació que suposa traslladar la confiança que ara dipositem en persones de carn i os cap als algorismes diagnòstics.

La implementació de tecnologies com el big data, les aplicacions de salut o la bioinformàtica ofereix un panorama de millora en les prestacions relacionades amb la predicció, la personalització i la prevenció. És el que es coneix com a “medicina de les P”, un nou paradigma que obre un ampli horitzó d’interrogants per als professionals i els pacients. Quin preu té la seguretat? A què estem disposats a renunciar per la salut? Aquestes són només algunes de les qüestions que es portaran a debat.

Aquesta jornada s’adreça a professionals del sector, docents, investigadors i estudiants, i té la vocació de posar en comú experiències per millorar l’assistència als pacients.

Per garantir l’aforament, caldrà formalitzar prèviament la inscripció a la jornada, fent clic aquí.          

Els assistents gaudiran de tarifa plana de pàrquing en l’aparcament ubicat al soterrani de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu (Sant Boi de Llobregat).

Departament de Comunicació i Relacions Institucionals

comunicacio@pssjd.org