Vic i-Days

19 /Oct
19

Oct

  • Innovació
  • Facultat Medicina UVic
  • 19 October 2023 De 9:30 a 20:00
  • Gratuïta i oberta a estudiants de grau i màster en qualsevol àrea del coneixement
  • Inscripcions

Estàs interessat/da en participar en una competició d’innovació i guanyar un premi de fins a 500 €?

La Universitat de Vic, l’Hospital Germans Trias i Pujol, Fundació TIC Salut Social i Eurecat organitzem una competició en format de hackathon de solucions innovadores que donin resposta al repte “Construir una societat més saludable mitjançant la promoció d’hàbits saludables i la prevenció de malalties cròniques”.

Quan?

19 d’octubre de 9.00 – 20.00h | 20 d’octubre 2023 10.00 a 13.00h.

On?

Facultat de Medicina de la Universitat de Vic.


Participació

Gratuïta i oberta a estudiants de grau i màster en qualsevol àrea del coneixement. S’hi poden presentar equips o individus. No és necessari tenir una idea predefinida per participar.

Format

19 d’octubre: els participants en equips de 4-5 persones proposaran solucions que podran treballar i desenvolupar a través de la realització de tallers per aprofundir en les necessitats que hi ha en el camp de la prevenció de malalties i el seguiment de pacients crònics, i rebran l’assessorament d’experts per acabar de conceptualitzar la seva idea i concretar una proposta de solució.

20 d’octubre: els equips hauran de fer una breu presentació de la seva proposta davant d’un jurat, que repartirà premis a les tres millors solucions.

Premis

Primer premi: 500 € + despeses cobertes per participar en un esdeveniment europeu, on competirà amb les solucions guanyadores procedents d’altres regions del continent, per obtenir premis addicionals.

Segon premi: 200 €.

Tercer premi: 100 €.

Contacte

Per a qualsevol pregunta o aclariment contacteu amb:

Manu Vidal-Ribas, responsable de Vic iDays a Universitat de Vic (manuel.vidalribas@uvic.cat)

Gerard Albreda, gestor de projectes de la Unitat d’Innovació de l’Hospital Germans Trias i Pujol (galbredag.germanstrias@gencat.cat)