TAULA RODONA ONLINE - SMART CITIES I LA GESTIÓ DE LES INFRAESTRUCTURES EN TEMPS DE PANDÈMIA

30 /Nov
30

Nov

  • Oficina de Projectes
  • Esdeveniment en línea
  • 30 November 2020 19:00h

Les Smart Cities segueixen sent una tendència a l’alça, encara més tenint en compte els canvis dràstics als quals ens hem vist sotmesos durant aquest any a causa de la pandèmia COVID-19. Canvis en la manera de treballar, de moure’ns, de relacionar-nos, i de pràcticament totes les nostres activitats del dia a diaPerò, com està ajudant la tecnologia a suportar tots aquests canvis? La transformació digital ha accelerat per la necessitat imperiosa de seguir aportant tots els serveis possibles sota les difícils circumstàncies actuals.

El dilluns 30 de novembre, a les 19h, debatrem amb experts de el sector TIC aquesta temàtica i analitzarem, d’una banda, com està impactant el COVID tant en l’empresa privada com en l’administració i els sistemes de salut pública, i de l’altra, com la tecnologia ens pot ajudar a minimitzar l’impacte econòmic i sanitari en situacions com l’actual.

Ponència a càrrec de:

RAMON MARTÍN DE POZUELO (moderador)

Doctor en Tecnologies de la Informació i les Comunicacions i la seva gestió per La Salle – Universitat Ramon Llull, de Barcelona. Des de l’any 2008 és investigador al Departament d’Enginyeria de La Salle R & D. Combina la seva faceta investigadora, la docència i la coordinació acadèmica del Màster en Tecnologies per a les Smart Cities i Smart Grids a La Salle-URL, juntament amb el seu treball en el departament de Digital Security de CaixaBank, com a Project Manager en els entorns de Detecció i Prevenció de Frau Tecnològic i Security Innovation & Transformation.

 

MANUEL JÁRREGA 

Enginyer industrial expert en Facility Management i Manteniment, presidint en l’actualitat l’Associació Catalana de Facility Management (ACFM) i formant part del Comitè Executiu de l’Associació Espanyola de Manteniment (AEM).

En l’actualitat desenvolupa la seva activitat laboral en Schneider Electric com South Europe Tendering Director (Portugal, Espanya, Itàlia, Egipte i Líbia) en l’àmbit del negoci d’Automatització de Processos per als segments d’Oil & gas, Power, Water, entre d’altres, utilitzant les tecnologies de DCS, Safety, telecontrol, PLC, SCADA i serveis relacionats.

JESÚS BERDÚN

Llicenciat en Enginyeria de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i Màster en Tecnologies per al Desenvolupament Humà i la Cooperació, també per la UPC. Compta amb més de 10 anys d’experiència en gestió de projectes nacionals i internacionals relacionats amb l’ús de les TIC al sector sanitari. Actualment, treballa a la Fundació TIC Salut i Social (Departament de Salut), en el desenvolupament d’una estratègia d’atenció no presencial en el sector sanitari a Catalunya per a la transformació digital de l’atenció social i sanitària.

MARCO ANTONIO QUIJADA

Enginyer elèctric a la Universitat Simón Bolívar de Veneçuela i Executive MBA per La Salle-URL. Project Manager a Schneider Electric a projectes enfocats a l’àrea de telecomunicacions, Smart Grids, IOT i Smart Cities.

Aquest esdeveniment és online mitjançant una aula virtual. A l’inscriure-t’hi, rebràs l’enllaç per connectar-te el dia de la sessió.