Seminari permanent. Ètica i valors del tenir cura 2019 amb la Dra. Ingunn Moser

28 /Jan
28

Jan

  • Observatori
  • Auditori COIB
  • 28 January 2019 17:00h
  • Gratuïta prèvia inscripció

Presentació
Amb la voluntat de millora de la qualitat de la cura i del servei professional que ofereixen les infermeres, aquest seminari d’àmbit internacional s’organitza amb la participació d’investigadors de la cura des de la perspectiva ètica i política per conèixer algunes de les línies més avançades de recerca i reflexió a nivell nacional i internacional. Aquesta inquietud es relaciona amb el desig de compartir experiències innovadores que es desenvolupen en diferents àmbits assistencials, i es vincula amb la preocupació i voluntat de transformar les pràctiques de cura aprenent i ensenyant com es vinculen amb els valors de la professió.

En aquesta tercera edició, es comptarà amb la participació de la Dra. Ingunn Moser, Rektor ved Diakonhjemmet Høgskole de la Universitat d’Oslo com a ponent convidada.

Ingunn Moser és professora de sociologia i estudis socials de ciència, tecnologia i medicina a la Universitat Especialitzada VID d’Oslo, Noruega. Actualment està actuant com a rectora /vicecancellera de VID. La seva recerca se centra en les relacions entre subjectivitat, encarnació, tecnologia/-materialitat i diferents pràctiques de coneixement. Aquests interessos teòrics s’han explorat en camps empírics des de la discapacitat a través de la cura a persones grans fins als serveis de les tecnologies aplicades al tenir cura.