Recollida de reptes del sector salut

21 /Oct
21

Oct

  • Innovació

Comença la recollida de reptes del Matchmaking de la DCA per a empreses i entitats del sector salut. Fins al 21 d’octubre, les organitzacions del sector salut poden inscriure’s al Matchmaking i presentar els seus reptes sectorials. Aquests es presentaran als membres de les comunitats de la Digital Catalonia Alliance amb l’objectiu de trobar solucions innovadores mitjançant aquestes tecnologies. L’organització d’aquest matchmaking compta amb la col·laboració de la Fundació TIC Salut Social.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és posar en contacte els membres de l’aliança amb empreses de la demanda tecnològica del sector salut amb una finalitat dual: d’una banda, donar a conèixer a les empreses industrials el valor i els avantatges de les tecnologies digitals avançades com l’IoT o la Intel·ligència Artificial, per a l’activitat del sector i per l’altra, oferir a les empreses de l’oferta tecnològica l’ocasió de resoldre necessitats sectorials reals, ampliant les oportunitats de negoci.

L’activitat culminarà amb la celebració del Matchmaking virtual el 22 de novembre, horari pendent de confirmació, en el qual les empreses tecnològiques presentaran a les empreses de la demanda les seves solucions als reptes postulats.

Participar en el Matchmaking és gratuït. Si la teva organització està interessada a participar-hi i presentar els teus reptes, escriu-nos un correu a info@dca.cat amb l’assumpte “Interès Matchmaking DCA Salut“.