Presentació del programa Cervera (CDTI)

10 /Jul
10

Jul

  • Observatori
  • Sala Burriac. TecnoCampus de Mataró
  • 10 July 2019 10:00h
  • Gratuïta prèvia inscripció

El parc tecnològic TecnoCampus, en col·laboració amb APTE , CDTI i FEDIT, et dona l’oportunitat de conèixer les línies de finançament que ofereix el Programa Cervera del CDTI per a projectes de R+D.

La xarxa Cervera té com a principal objectiu el finançament de projectes individuals de R+D desenvolupats per empreses que col·laboren amb centres tecnològics d’àmbit estatal pel desenvolupament de les tecnologies prioritàries.

La jornada se celebrarà el proper 10 de juliol a partir de les 10 h a la sala Burriac (edifici TCM2) Hi participaran representants de CDTI i de centres tecnològics com EURECAT I AINIA. Al final de les ponències, es podrán mantenir reunions de 15 minuts amb els ponents.

A partir de les 10:30 h Benvinguda, a càrreg del Sr. Josep Lluís Checa, director general del TecnoCampus.
10.40 h Presentació del programa Cervera, a càrreg d’Emilio Iglesias, cap d’àrea del departament de Promoció Institucional y Cooperació Territorial del CDTI i Marta Muñoz, directora de comunicació de FEDIT.
11.10 h “Panel de centres tecnològics, amb Israel Garcia, delegat d’Ainia a Catalunya i Marta López, responsable suport públic R+D+i empresarial d’Eurecat.
12 h Reunions prèviament agendades
14 h Fi de l’acte