Presentació del Mapa de Tendències TIC i Social

01 /Jun
01

Jun

  • Integració Social i Sanitària
  • Esdeveniment en línea
  • 01 June 2021 15:30h a 16:45h

La Fundació TIC Salut Social en col·laboració amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies organitza el Mapa de Tendències TIC i Social el proper 1 de juny a partir de les 15:30 hores. Durant la jornada compartirem l’Informe d’Àrees Bàsiques Socials 2020 i reflexionarem sobre els resultats més rellevants. També abordarem les conclusions obtingudes en la tercera fase del projecte InterSocial.

L’acte iniciarà amb la benvinguda a càrrec de la Subdirectora general d’Anàlisi i Programació de Serveis Socials, Montserrat Dolz, i del Director de la Fundació TIC Salut Social, Josuè Sallent. A partir de les 15:30 hores es podrà seguir l’acte, prèvia inscripció gratuïta.

A continuació detallem el programa de la jornada:

15:30 – Benvinguda 

Sra. Montserrat Dolz i Rosell. Subdirectora general d’Anàlisi i Programació de Serveis Socials. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Generalitat de Catalunya.

Sr. Josuè Sallent i Ribes. Director de la Fundació TIC Salut Social. Generalitat de Catalunya.

15:40 – Presentació resultats Mapa de Tendències en TIC i Social. Tercera edició.

Sra. Lourdes Rodríguez i Herrera. Gestora de projectes de l’àmbit social i de la salut. Fundació TIC Salut Social. Generalitat de Catalunya.

Sra. Paula Pedrós i Masià. Tècnica de la Direcció General de Serveis Socials. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Generalitat de Catalunya.

Sr. Carles Julbe i Norte. Gestor de solucions. Àrea TIC del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Generalitat de Catalunya.

16:10 – Presentació resultats tercera fase del projecte InterSocial

Sra. Lourdes Rodríguez i Herrera. Gestora de projectes de l’àmbit social i de la salut. Fundació TIC Salut Social. Generalitat de Catalunya.

Sra. Anna Rufí i Vilà. Àmbit Serveis Socials. Consell Comarcal d’Osona​ i Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Generalitat de Catalunya.

16:40 – Torn obert de preguntes i cloenda.

Moderació de l’acte a càrrec del Sr. Adrià Garcia Font, responsable de Comunicació de la Fundació TIC Salut Social.