Presentació de l’Informe d’Atenció No Presencial a la Regió Sanitària Catalunya Central

01 /Jun
01

Jun

Informe atenció no presencial catalunya central
  • Oficina de Projectes
  • Sala d'actes de l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. C/ Dr. Joan Soler, 1-3 Manresa
  • 01 June 2022 10:00h
  • Inscripcions

La Fundació TIC Salut Social, organisme públic del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Regió Sanitària Catalunya Central, Althaia- Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, el Consorci Sanitari de l’Anoia-Hospital d’Igualada, el Consorci Hospitalari de Vic, i Salut Catalunya Central – Hospital de Berga presentaran l’informe sobre el desplegament de l’atenció no presencial a la regió durant el 2021, amb l’objectiu d’avançar en la implementació d’un model que garanteixi la qualitat, l’accessibilitat i la sostenibilitat dels serveis sanitaris públics.

Agenda

10.00h: Benvinguda a càrrec de Manel Jovells, Director general d’Althaia Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, Imma Cervós, Gerent de la Regió Sanitària Catalunya Central, i Fernando Leeson, Director de Transformació Digital a la Fundació TIC Salut Social.

10.15h: Presentació de l’Informe ‘L’Atenció No Presencial en Atenció hospitalària, sociosanitària i salut mental i addiccions a la Regió Sanitària Catalunya Central’ a càrrec de Jesús Berdún, Responsable del Model d’Atenció No Presencial de la Fundació TIC Salut Social

10.35h: Taula rodona ‘Estat actual i reptes en l’Atenció No Presencial a la Regió Sanitària Catalunya Central’. Hi participen:

Dra. Antònia Baraldés, Directora Assistencial de Salut Catalunya Central – Hospital de Berga.

Jesús Berdún, Responsable del Model d’Atenció No Presencial de la Fundació TIC Salut Social.

Raquel Carrera, Cap de Qualitat i Seguretat del Pacient del Consorci Hospitalari de Vic.

Dra. Marta Cucurell, Especialista en Dermatologia i Coordinadora d’Atenció especialitzada de Consultes Externes al Consorci Sanitari de l’Anoia – Hospital d’Igualada.

Pere Guerrero, Responsable Transformació Digital,Sistemes d’Informació i TIC d’Althaia Xarxa Assistencial Universitària de Manresa.

11.35h: Cloenda, a càrrec de la Imma Cervós, Gerent de la Regió Sanitària Catalunya Central.

11.45h: Fi de l’acte