Open Class "Aplicació Clínica de la Impressió 3D en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia"

17 /Sep
17

Sep

  • Observatori
  • UPC School
  • 17 September 2019 19h
  • gratuït

El dimarts 17-09-2019, a les 19:00, tindrà lloc al Tech Talent Center (Badajoz, 73. Barcelona) una Open Class del màster en e-Health Technology Innovation.

Aquesta sessió anirà a càrrec del Dr. Ferran Fillat i Gomà, metge especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i responsable del Laboratori 3D de l’Hospital Parc Taulí. 

La medicina fins al dia d’avui ha estat àmbit exclusiu dels metges. No obstant això, la sinergia entre metges i enginyers es convertirà en un dels elements clau dels hospitals per transformar el sector de la salut cap a una medicina personalitzada i 4.0.

L’ús de la impressió 3D en cirurgia n’és un exemple ben clar i real. El Dr. Fillat lidera un projecte pioner en l’aplicació de la impressió 3D en la planificació i aplicació quirúrgica. En aquesta sessió aprendràs com s’aplica la impressió 3D en solucionar casos reals. També veuràs quin és el paper dels enginyers en la planificació de cirurgies, disseny de guies de posicionament o de tall, o en la preparació dels models anatòmics.

Si ets estudiant, doctorant, professor, o simplement tens curiositat i estàs interessat a conèixer les possibilitats d’aquest camp, vine a aquesta masterclass.

Aquest acte és obert i gratuït. Per assistir a aquest acte cal confirmar assistència a través del formulari “Hi vull assistir” que trobaràs a continuació. Places limitades.