Mental Health Innovation Day: la cita de la innovació en salut mental a Barcelona

25 /Oct
25

Oct

  • Innovació
  • Parc Científic de Barcelona
  • 25 October 2022 8:30-13:30
  • Gratuït
  • Inscripcions

Amb l’objectiu de ser una porta a la tecnologia i coneixement innovador i pioner en salut mental impulsat pels grups membres, la Xarxa TECSAM organitza el I Mental Health Innovation Day el dimarts dia 25 d’octubre.  

Aquesta jornada presencial i oberta a tot l’ecosistema d’innovació en salut mental donarà espai als diferents grups de recerca de la Xarxa, tant de l’àmbit clínic com tecnològic, a presentar els projectes més destacats desenvolupats enguany, i serà un punt de trobada i contacte entre tots els stakeholders del sector de la salut mental i la innovació. 

Es tracta d’una iniciativa que pretén dinamitzar tot l’ecosistema i incentivar la creació de sinergies i contactes entre els diferents agents implicats, així com atraure potencials inversors interessants en fer possible l’avenç i la transferència de resultats de recerca al mercat i la societat. 

Ponències i showcase 

La primera part de l’esdeveniment pretén donar visibilitat a la innovació en salut mental generada en el si de la Xarxa a través de ponències impartides per investigadors experts i un espai de showcase que servirà com a aparador de les solucions impulsades pels grups. 

El showcase de solucions disruptives, que tindrà lloc durant la segona part de la jornada, permetrà als grups participants presentar i promoure els seus projectes al públic mitjançant demostracions en directe, stands i espais on els i les assistents podran interaccionar amb el producte.  

A través d’ulleres de realitat virtual, iPads, aplicacions mòbils i més, els i les assistents tindran l’oportunitat de formar part d’un espai únic i vibrant i conèixer en primera persona el funcionament de la tecnologia desenvolupada pels grups de recerca. 

Així mateix, aquesta jornada també inclourà la presentació dels 4 projectes guanyadors del I Concurs d’Innovació en Salut Mental, una oportunitat pels guardonats de donar-se a conèixer, generar interès i captar possibles inversors. 

El Mental Health Innovation Day vol ser més que un mecanisme per donar visibilitat a les solucions innovadores desenvolupades pels grups de recerca, i servir també per mobilitzar tot l’ecosistema d’innovació en salut mental i fer-lo partícip de l’objectiu primer de la Xarxa: la valorització i transferència dels resultats de la recerca en salut mental per millorar la qualitat de vida de les persones afectades. 

La trobada se celebrarà presencialment a Barcelona (espai a confirmar) i amb accés limitat prèvia inscripció en aquest formulari