L'avaluació de tecnologies sanitàries al Sistema de Salut

25 /May
25

May

  • Observatori
  • Esdeveniment en línea
  • 25 May 2021 De 15:00h a 16:00h

Donada la situació actual d’avenços continus en salut junt amb els reptes econòmics mundials i nacionals, l’avaluació de tecnologies sanitàries és clau per garantir un Sistema de Salut de qualitat i sostenible.

Aquesta avaluació ha de ser àgil i donar resposta a les necessitats de la població, sense perdre rigor i independència. L’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries (AQuAS) és el referent a Catalunya en síntesi, generació i transferència de l’evidència i treballa en el dia a dia per ajudar a la presa de decisions als diferents agents clau del Sistema de Salut.

Per aquest motiu, des de l’AQuAS i la Fundació TIC Salut Social us convidem a participar en el Webinar “L’avaluació de tecnologies sanitàries al Sistema de Salut”, que tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de maig, per donar a conèixer com l’avaluació de tecnologies sanitàries funciona en el dia a dia i quins son els reptes que se’ns presenten.

El webinar se celebrarà en línia a través de la plataforma Zoom i tindrà una durada d’una hora (de 15h a 16h). Per poder assistir-hi, cal que us inscriviu prèviament.

Us hi esperem!